Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Πόσο delulu είναι στην αγάπη;

Με άλλα λόγια, πόσες ψευδαισθήσεις κουβαλάτε κι ας μην το λέτε; Αν έχεις ωροσκόπο, Σελήνη ή ΑφροδιτοΆρη σε ζώδιο της Γης, συνέχισε να διαβάζεις και να μελετάς!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Πόσο delulu είναι στην αγάπη;

Για να λέμε και την αλήθεια, τα ζώδια της Γης, δεν πάσχετε γενικά από ψευδαισθήσεις ή αυταπάτες. Υπάρχουν όμως κάποια σημεία στην αγάπη, που το χάνετε λιγάκι το θέμα.

Παράδειγμα: είστε τόσο σίγουροι πως η αγάπη περνάει από το κεφάλι! ΧΑ! Σας την έσκασα! Δεν περνάει (αναγκαστικά) από εκεί κι ούτε υπάρχει καθολικά αποδεκτός κανόνας που λέει ότι πρέπει να περνάει από εκεί. Κι όμως, εσείς, προτιμάτε να ακούτε το κεφάλι σας και να βάζετε τις πληροφορίες που συλλέγετε για το άλλο άτομο, σε μια σειρά και θέλετε οπωσδήποτε να βγάλετε το αποτέλεσμα (σκορ), που εσείς θεωρείτε σωστό. Αν δεν σας βγουν τα κουκιά στο μέτρημα, απογοητεύεστε (αν κι έχετε γοητευτεί αρχικά) και μπλοκάρει το σύστημα.

Μα είναι δυνατόν στον έρωτα να μην μιλήσει η καρδιά και να το βουλώσει το κεφάλι; Ο Μίλαν Κούντερα είπε «Όταν η καρδιά μιλάει, το μυαλό το θεωρεί μεγάλη απρέπεια να φέρει αντίρρηση». Εσείς, γιατί εξακολουθείτε να πηγαίνετε κόντρα σε αυτό το αξίωμα; Θα σας απαντήσω εγώ! Γιατί είσαι εντελώς delulu (ναι, είστε!) και νομίζετε ότι θα κάνετε κουμάντο, εκεί που δεν πιάνουν τα λόγια κι η λογική πετιέται από το παράθυρο: στον έρωτα, στην τρέλα, στο πάθος!).

Άλλο σημείο που σας κάνει να τρέφετε αυταπάτες, είναι η ψευδαίσθηση του ότι μπορείτε να κοντρολάρετε την όλη κατάσταση, να ελέγξετε, ή να υπολογίστε τις αντιδράσεις του/της συντρόφου σας. Αυτό φτάνει πια, στα όρια της ύβρης! Βρε, χαλαρώστε κι απολαύστε αυτό που σας έχει δοθεί! Δεν σας είπαμε να κλείσετε τα μάτια και να πάρετε γουρούνι στο σακί! Όμως, αφού ΔΕΝ γλυτώνουμε την λογική σας προσέγγιση (διότι θα την κάνετε, θέλοντας και μη!), τουλάχιστον εμπιστευτείτε την ίδια την λογική προτίμηση και αφεθείτε, να ζήσετε αυτό που κερδίσατε!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved