Οι άντρες με εξουσία ελκύουν αυτές τις γυναίκες του ζωδιακού

Αν σε ρωτούσα ποιες γυναίκες ελκύονται από τους άντρες με εξουσία, ποιες θα μου απαντούσες; Βάζω στοίχημα ότι θα μου έλεγες «η Λιονταρίνα, η Αιγοκερίνα, η Σκορπίνα». Και θα είχες και δίκιο! Αλλά δεν είναι μονάχα αυτές!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Οι άντρες με εξουσία ελκύουν αυτές τις γυναίκες του ζωδιακού

Δεδομένο το έχουμε ότι οι Αιγοκερίνες, οι Σκορπίνες και οι Λιονταρίνες, αγαπούν την δύναμη και η εξουσία, είναι μια ισχυρή κι υπολογίσιμη δύναμη. Οι Λιονταρίνες έλκονται από άντρες που διαθέτουν εξουσία, γιατί θεωρούν ότι είναι άξιες, ισότιμές του και φυσικά, εννοείται ότι ξέρουν πως να τον χειριστούν. Σημείωσε κάτι σημαντικό: δεν φοβούνται έναν τέτοιον σύντροφο, αντιθέτως, πιστεύουν ακράδαντα, ότι είναι στα κυβικά τους!

Οι Σκορπίνες ξέρεις γιατί έλκονται από έναν τέτοιον άντρα; Διότι πολύ απλά, το σκορπίσιο μυαλό, μεταφράζει την εξουσία (όπως και το χρήμα), ως ένδειξη ασφάλειας. Μάλιστα, έχοντας ακριβώς αυτό το σκεπτικό, απλώνουν τα δίχτυα τους και την αδίστακτη σεξουαλικότητα τους και κατορθώνουν να πιάνουν λαβράκια!

Οι Αιγοκερίνες πάλι, θεωρούν ότι η εξουσία, είναι κάτι σαν… αφροδισιακό! Εκτιμούν την δύναμη που κρύβει (η εξουσία) και αυτό τις κάνει να λοξοκοιτούν τους άντρες που την έχουν και σκέφτονται σοβαρά να ανοίξουν την καρδιά τους! Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι αντιλαμβάνονται την εξουσία ως μια μορφή εξασφάλισης του μέλλοντος τους. Δεν είναι στεγνές, ή ψυχρές όπως θέλουμε συνήθως να πιστεύουμε: είναι πολύ προσεκτικές με το μέλλον τους…

Θα μου επιτρέψετε να προσθέσω και τις Ζυγίνες εδώ, που άντρες με εξουσία, στα μάτια τους είναι άντρες που μπορούν να αναλάβουν… κι εκείνες μαζί, δηλαδή, να κυβερνήσουν το καράβι της ζωής τους κι αυτό δεν τους χαλάει καθόλου ως ιδέα! Δεν τις νοιάζει να κερδίσουν κάτι, αλλά να ξεφορτώσουν από πάνω τους ευθύνες σε κάποιον που μοιάζει να είναι ισχυρός και να ξέρει τι να κάνει!

Bonus: Αν και δεν το διαφημίζουν, κι οι Κριαρίνες καλοβλέπουν τέτοιους άντρες! Γιατί; Μα φυσικά επειδή τους θεωρούν αρκετά δυνατούς για να τις… διαχειριστούν!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved