Παρθένος VS Ζυγού στον έρωτα

Ο Ζυγός και η Παρθένος στον έρωτα, μοιάζουν με την πρώτη ματιά, δυο ξένοι

Σοφία Ανδρικοπούλου
Παρθένος VS Ζυγού στον έρωτα

Δύο ζώδια που αποκλείεται να ψάχνουν τα ίδια χαρακτηριστικά στην αγάπη, από τους συντρόφους τους. Είναι όμως έτσι; Πώς ερωτεύονται; Πώς εκφράζονται και τι ζητούν;

Η Παρθένος παιδεύεται πολύ στον έρωτα. Και γιατί δεν μπορεί να αφήσει τον εαυτό της να ερωτευτεί όποιον να' ναι (πράγμα που κάνει την δουλειά του Φτερωτού Θεού, πολύ δύσκολη), αλλά κι επειδή, αυτοσαμποτάρεται στην αγάπη. Προσπαθεί να έχει ανοιχτό μυαλό στον έρωτα, αλλά εκεί ακριβώς βρίσκεται και το πρόβλημα: στον έρωτα χρησιμοποιείς την καρδιά κι όχι το μυαλό. Η Παρθένος όμως αρνείται να βάλει και την καρδιά της στο παιχνίδι!

Να διευκρινίσω εδώ ότι αν είσαι Παρθένος με Αφροδίτη στο Λιοντάρι ή στον Ζυγό, δεν ισχύει αυτό για εσένα: ερωτεύεσαι πολύ πιο εύκολα!

Ο Ζυγός από την άλλη, για κακή του τύχη, ερωτεύεται πολύ εύκολα (αν έχεις Αφροδίτη στην Παρθένο ή στον Σκορπιό, δεν ισχύει αυτό για εσένα). Κι ο Ζυγός όμως αυτοσαμποτάρεται! Πως; Μα επειδή, ενώ έχει 5 σωστά κριτήρια στο μυαλό του, καταλήγει να δέχεται με χαρά τις προσεγγίσεις των τρίτων και επιλέγει εκείνον/η που θεωρεί καλύτερο/η, χωρίς απαραίτητα να είναι. Θέλει τόσο πολύ να είναι σε σχέση ο Ζυγός και να έχει έναν άνθρωπο δίπλα του, που αφήνει τον εαυτό του να κολακευτεί από το ενδιαφέρον του άλλου προσώπου και να πέσει τελικά θύμα της κολακείας του!

Και οι δυο θέλουν να ευτυχίσουν. Και οι δυο θέλουν μια σχέση που να τους προσφέρει όσα επιθυμούν. Αλλά το ωραίο της υπόθεσης είναι, ότι αμφότεροι καταλήγουν να εξυπηρετούν περισσότερο τις ανάγκες των συντρόφων τους, παρά τις δικές τους. Η Παρθένος σκίζεται να ικανοποιήσει τα «θέλω» του άλλου προσώπου, ενώ ο Ζυγός, καταπιέζει τις δικές του ανάγκες και τη δική του φωνή, δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες του συντρόφου και στην δική του φωνή.

Τελικά, είναι τόσο διαφορετικοί στον έρωτα; Μήπως έχουν κοινά στοιχεία… μαζοχισμού;

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved