Τα ζώδια που νιώθουν αμέσως την αρνητική ενέργεια των άλλων

Να διευκρινίσω κάτι: το γεγονός ότι την καταλαβαίνουν, δεν σημαίνει ότι ξέρουν και πώς να προστατευτούν από αυτήν.

Σοφία Ανδρικοπούλου
Τα ζώδια που νιώθουν αμέσως την αρνητική ενέργεια των άλλων

Αν όμως δεις κάποιο από αυτά τα ζώδια να αποτραβιέται και να αποφεύγει κάποιον, κάνε το ίδιο: όσο ανθεκτικός κι αν είσαι στις ενέργειες των άλλων ατόμων, μην εκθέτεις τον εαυτό σου παραπάνω από όσο χρειάζεται σε αυτές.

Ιχθύες

Βασιλιάς και εξπέρ του είδους, ο Ιχθύς, το βρίσκει σχεδόν φυσικό να συντονίζεται με τις ενέργειες των πάντων γύρω του. Το λες και κατάρα. Δεν αντέχει την αρνητική ενέργεια, όμως για κακή του τύχη, την απορροφά και μερικές φορές, αντί να την διώξει, απλώς την κρατά μέσα του. Προσωπική συμβουλή: μήπως να έχεις μαζί σου ή πάνω σου, ή στον χώρο σου κάποιον κρύσταλλο, όπως π.χ. την Μαύρη Τουρμαλίνη, ή τον Σελενίτη, ή ακόμα και το Μάτι της Τίγρης;

Ταύρος

Αντικρύζει καθαρά τα πράγματα ο Ταύρος κι έχει το χάρισμα να «βλέπει» και τος αρνητικούς ανθρώπους και την αύρα τους. Το καλό με τον Ταύρο είναι ότι, σε αντίθεση με τον Ιχθύ, μπορεί να κάνει ντρίπλα και να τους διώξει κι αυτούς και την αντιπαθητική τους ενέργεια. Το κακό είναι, ότι πληρώνει ενεργειακό τίμημα και συνήθως αυτό φαίνεται στις αντοχές του. Μειώνονται και ανεβάζει θερμοκρασία (δηλαδή, εξαντλείται η υπομονή του κι ανεβάζει τόνους).

Καρκίνος

Το παιδί της Σελήνης, με τα μάτια κλειστά και το δάχτυλο τεντωμένο, μπορεί άνετα να βρει την πηγή αρνητικής και κακής ενέργειας μέσα σε ένα χώρο με 100 άτομα. Πως το καταφέρνει; Απλό; Απλώς, ρίχνει μια αδιάφορη ματιά γύρω του και όταν συναντήσει βλέμμα με το οποίο δεν ταιριάζει, τότε ξέρει ποιον να αποφύγει. Τα καλά νέα, είναι αυτά. Τα όχι και τόσο καλά νέα, είναι ότι αν το άτομο αυτό, έχει κάποιου είδους ενδιαφέρον για τον Καρκίνο (πχ. εκπέμπει δύναμη), τότε ο Καρκίνος θα πάει κόντρα στο ένστικτό της αυτοσυντήρησης του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός μπορεί να βρει με ευκολία ποιος είναι η πηγή του κακού. Μπορεί και να την εξουδετερώσει. Αλλά αυτό συνήθως σημαίνει ότι την προκαλεί και εκεί αρχίζουν τα δράματα. Σε αντίθεση με όλα τα παραπάνω ζώδια, ο Σκορπιός παίζει επικίνδυνα με την φωτιά: πολλές φορές, του έρχεται «καπέλο» η αρνητική ενέργεια που πάει να πολεμήσει και τότε γίνεται ο ίδιος πολύ δυσάρεστος. Όμως, αν αποφύγει τον πειρασμό, τότε ο Σκορπιός είναι ο μοναδικός που φεύγει με το κεφάλι ψηλά!

BONUS: Λέων

Αν και ζώδιο της Φωτιάς, ο Λέοντας, επειδή αγαπάει πολύ τα θετικά vibes και όχι μόνο τα εκπέμπει, αλλά τα καλοδέχεται, όταν τον πλησιάσει κάποιος με αρνητικό φορτίο, το καταλαβαίνει με την μια και κλείνει τα κανάλια του (και καλά κάνει).

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved