Παρθένε σταμάτα να κάνεις αυτά τα τέσσερα μεγάλα λάθη

Για το καλό σου, διάβασε αυτό το άρθρο και σκέψου πολύ!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Παρθένε σταμάτα να κάνεις αυτά τα τέσσερα μεγάλα λάθη

Θα συμφωνήσεις και θα μου δώσεις και δίκιο! Παρθένε, σώσε τον εαυτό σου και μην κάνεις αυτά τα 4 λάθη!

  • Μην δίνεις το χρόνο την προσοχή σου και κυρίως την βοήθεια σου σε άτομα που καταλαβαίνεις ότι είναι διάττοντες αστέρες στην ζωή σου: σήμερα είναι κι αύριο δεν είναι. Το ξέρω ότι έχεις μετανιώσει πολλές φορές που έχασες τον χρόνο σου, αλλά κυρίως που κατέβαλες προσπάθεια για να βοηθήσεις ανθρώπους αχάριστους, άχρηστους, αμετανόητα αγύριστα κεφάλια. Στο τέλος ένιωσες και βλάκας εσύ ο ίδιος. Μην επιτρέπεις στην αχαριστία ή την ανικανότητα των άλλων να σε κάνουν να αμφισβητείς την δική σου αξία.
  • Αναλύεις τα πάντα και καλά κάνεις, κομμάτι της φύσης σου είναι. Όμως όταν θυμώνεις, οι σκέψεις σου γεμίζουν από ένα πράγμα και ένα πράγμα μόνο: το πως σε αδίκησε ο άλλος, ή το πως έχασες το δίκιο σου γιατί δεν απάντησες όπως έπρεπε. Θυμίζεις Σκορπιό που παθαίνει εμμονή: από το σημείο αυτό και μετά, δεν έχεις επιστροφή και ο εγκέφαλος σου κολλάει. Δύσκολα ξεπερνάς αυτό που συνέβη και το συναίσθημα που σου δημιούργησε. Προσπάθησε να βάζεις μια τελεία και να προσπερνάς.
  • Τα συναισθήματα του, σοφά τα περιφρουρείς. Φρόντισε όμως και να τα επικοινωνείς. Μα ξέρω τι θα μου απαντήσεις! «Κι οι πράξεις που κάνω, οι κινήσεις φροντίδας, δεν μετράνε;». Ω, ναι! Και πολύ μάλιστα! Αλλά να σου θυμίσω ότι αυτή είναι η γλώσσα αγάπης η δική σου: οι πράξεις αγάπης. Το να εκδηλώνεις συναίσθημα με κινήσεις όπως οι αγκαλιές, ή και γιατί όχι, τα λόγια, είναι επίσης, γλώσσες αγάπης! Και ο χρόνος που περνάς με όποιον αγαπάς, κι αυτός είναι μια γλώσσα αγάπης! Μην τις ξεχνάς κι αυτές!
  • Τέλος, αν κάτι δεν είναι έτσι όπως το θέλεις, μην επιτρέπεις στον κατώτερο εαυτό σου να πιάσει την γκρίνια (έστω κι αυτήν που αρχίζεις μέσα στο κεφάλι σου). Είτε θα δράσεις πάνω σε αυτό, είτε θα το αποδεχτείς. Μην τριγυρνάς με ενόχληση στο νου και στην καρδιά, χωρίς να βάζεις ένα τέλος σε αυτό το μαρτύριο!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI
Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved