Δίδυμος, Τοξότης, Υδροχόος: Τρία ζώδια που έχουν «κοινή ρίζα»

Καταλαβαίνω ότι με την πρώτη ματιά, αυτό δεν είναι αυταπόδεικτο, αλλά κάτσε να σου πω τρείς κουβέντες.

Σοφία Ανδρικοπούλου
Δίδυμος, Τοξότης, Υδροχόος: Τρία ζώδια που έχουν «κοινή ρίζα»

Και τα τρία αυτά ζώδια, αγαπούν την γνώση, την συσσώρευση πληροφορίας, την ανάλυση της, την αποδόμηση της και την χρήση της. Ο Δίδυμος, μαζεύει, ο Τοξότης αναλύει και μετατρέπει την πληροφορία σε γνώση, ενώ ο Υδροχόος, βρίσκει πάντοτε τα κρυμμένα νοήματα, ή μετατρέπει την γνώση σε εργαλείο.

Είναι κοινωνικά πλάσματα, με τον Δίδυμο «δένει» εύκολα με το πλήθος, τον Τοξότη να βρίσκει «διαμάντια» σε αυτό και τον Υδροχόο, μετατρέπει τους φίλους, σε οικογένεια. Το κάθε ένα από αυτά τα ζώδια, ξέρει να πλοηγείται μέσα στον κοινωνικό ιστό και να αποκομίζει τα μέγιστα οφέλη, σχεδόν… αβίαστα! Είναι ένα χάρισμα που διαθέτουν και το χρησιμοποιούν κατά βούληση.

Να τονίσουμε εδώ, ότι είναι απίθανοι συνομιλητές! Πρέπει να προσθέσω και την Παρθένο στο σημείο αυτό, αλλά ας εστιαστούμε στα τρία ζώδια του άρθρου: δεν υπάρχει θέμα για το οποίο να μην μπορεί να μιλήσει ο Δίδυμος, ο Τοξότης θα σε κολλήσει στον τοίχο με τα επιχειρήματα του, ενώ ο Υδροχόος, θα σε κάνει να σκίσεις τα πτυχία σου! Καταλαβαίνεις πολύ καλά τι λέω! Δεν τα βγάζεις πέρα μαζί τους, ούτε με την βοήθεια του κοινού!

Τίποτα δεν μπορεί να δέσει τα ζώδια αυτά σε ένα σημείο: εκτός του ότι είναι αεικίνητα, θέλουν να περνούν καλά, να γεμίζουν τις αισθήσεις τους με ερεθίσματα και δεν αφήνουν ανεκμετάλλευτη καμία ευκαιρία για να εξερευνήσουν, να δοκιμάσουν και απορρίψουν ή αγαπήσουν καινούργιες εμπειρίες. Έτσι δουλεύει το μυαλό τους, που αγαπά να σχηματίζεις τις δικές του εντυπώσεις, από πρώτο χέρι.

Τέλος, ενώ δεν αγαπούν τους καυγάδες (τους θεωρούν χάσιμο δυνάμεων και σπατάλη χρόνου), ο Τοξότης και ο Υδροχόος, θα μπουν στην μάχη για να την κερδίσουν, ενώ ο Δίδυμος, θα σε εξαντλήσει με χαρά και θα σε δέσει με τόσα πολλά λόγια, που θα ζητήσεις έλεος στο τέλος!

Τι λες; Έχουν κοινή ρίζα, αυτά τα τρία ζώδια, ή μπααααα ;

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved