Έχεις ερωτευτεί γυναίκα Παρθένο; Έτσι θα την γοητεύσεις και θα την κρατήσεις

Συμβουλές και tips για ότι καλό είναι να δοκιμάσεις να κάνεις, αλλά και να αποφύγεις!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Έχεις ερωτευτεί γυναίκα Παρθένο; Έτσι θα την γοητεύσεις και θα την κρατήσεις

Οι γυναίκες που διαβάζετε αυτό το άρθρο, αν ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, ή έχετε ωροσκόπο, Σελήνη, ή Αφροδίτη στην Παρθένο, για πείτε μας κι εσείς τη γνώμη σας!

Αν θέλεις να τραβήξεις το ενδιαφέρον μιας γυναίκας Παρθένου, τότε πολύ απλά, μην την γοητεύσεις με τα μούσκουλα σου, αλλά με τα λογάκια σου. Όχι, λόγια μεγάλα και παχιά, αλλά έξυπνες ατάκες. Θα δει εγκέφαλο που δουλεύει κι άντρα με χιούμορ. Δεν έχει καλύτερο. Τουλάχιστον θα σκεφτεί «να και κάποιος που δεν χρειάζεται να του εξηγήσω τα αυτονόητα και να τον βρίσω στο τέλος!».

Tip: δώσε της χρόνο να ανοιχτεί και να ξεκλειδώσει. Αν πας πολύ γρήγορα, θα την κάνεις δύσπιστη απέναντί σου. Αν πας πολύ αργά, θα σε βάλει στην friend zone. Διάβαζε τα σημάδια που θα σου στέλνει και κινήσου αναλόγως.

Όταν δεσμευτεί η γυναίκα Παρθένος, τα δίνει όλα και λειτουργεί στον έρωτα σχεδόν… αυτοκαταστροφικά. Θα στα προσφέρει όλα και θα κάνει περισσότερες υποχωρήσεις από όσες είναι καλό για την ίδια. Όμως κάπου εκεί, παίζεται και όλο το παιχνίδι! Αν «εκμεταλλευτείς» την καλοσύνη και την αφοσίωση που θα σου δείξει, θα το καταλάβει μεν, θα σου δώσει κι άλλες ευκαιρίες δε, όμως κάποια στιγμή, αν δεν μαζευτείς κι αν δεν ανταποδώσεις με καλοσύνη και αγάπη, θα τα μαζέψει και θα φύγει (μα πόσο πολύ μοιάζει με Ταύρο και Σκορπιό, σε αυτό!).

Είναι απλό: έχει μάθει να δίνει βοήθεια κι όχι να δέχεται βοήθεια. Αν της δώσεις απλή, λιγοστή βοήθεια με ότι διαχειρίζεται, ή δείξεις ενδιαφέρον, να το ξέρεις, θα σε κάνει, ΘΕΟ!

Τέλος, δέξου ότι η γυναίκα αυτή έχει ένα σύστημα στο μυαλό της και το ακολουθεί. Μην κοιτάς αν είναι οργανωμένη εξωτερικά (π.χ. ο χώρος της). Το μυαλό της είναι. Κι αν δεν σεβαστείς το σύστημα σκέψης της, τότε… θα υπάρχει πρόβλημα.

Είναι απλό πλάσμα, όμως όσο επικοινωνιακό κι αν είναι, επιθυμεί στον σύντροφο της, να μην χρειάζεται να εξηγεί το πως νιώθει και το τι θέλει: ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΊΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved