Ζώδια της Φωτιάς VS Ζωδίων του Νερού: Πώς αντιμετωπίζουν τον έρωτα και τι να περιμένεις

Δεν θα σου μιλήσω για το αν ταιριάζουν τα ζώδια της Φωτιάς με τα ζώδια του Νερού (που στο έχω ξαναπεί ότι δεν έχουν γενικά καλά ταιριάσματα), αλλά για το πώς ερωτεύονται, το καθένα στοιχείο, ξεχωριστά!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Ζώδια της Φωτιάς VS Ζωδίων του Νερού: Πώς αντιμετωπίζουν τον έρωτα και τι να περιμένεις

Τα ζώδια της Φωτιάς (Λέων, Κριός, Τοξότης), ερωτεύονται πολύ γρήγορα και με πολύ πάθος, φόρα, πίστη ότι όλα θα πάνε καλά, ακριβώς γιατί έχουν έντονα συναισθήματα! Μακάρι τα πράγματα να ήταν τόσο απλά: δεν δίνουν χρόνο στον εαυτό τους να μάθουν περισσότερα για το άλλο πρόσωπο, όμως το μεγάλο τους δράμα είναι ότι… βαριούνται γρήγορα!

Δεν θα στο κρύψω: τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, είναι πολύ παίδεμα στον έρωτα! Παίζουν πολύ και όταν λέω παίζουν, εννοώ με τον έρωτα, την καρδιά σου και τα συναισθήματα σου. Δεν το κάνουν με σκοπό να σε πληγώσουν, αλλά με σκοπό να διασκεδάσουν.

Ξέρεις πότε τα ζώδια της Φωτιάς παίρνουν τα πράγματα σοβαρά; Όταν βρουν λιμάνι. Δηλαδή άνθρωπο που θα τα πάρει από χέρι και θα τους δείξει τι καλά που θα περάσουν παρέα. Όταν κάποιος τους δείξει τα καλούδια που μπορεί να προσφέρει μια σταθερή καρδιά!

Και κάπου εδώ, θα αρχίσω να σου μιλάω για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ). Τα ζώδια του Νερού, τα νιώθουν όλα επί 100 φορές πιο δυνατά και πιο ισχυρά. Αυτό τα κάνει ιδανικούς συντρόφους, αν ψάχνεις για κάποιο άτομο με κατανόηση, αίσθηση βαθιάς αγάπης, φροντίδα, συναισθηματική δέσμευση.

Το δράμα τους είναι ότι τα δίνουν όλα και δεν κρατούν τίποτα για τον εαυτό τους. Δένονται πολύ και δυνατά. Είναι σύντροφοι ζωής, αλλά θέλουν φροντίδα. Κάπου εδώ να σου πω ότι τα ζώδια της Φωτιάς, εκλύουν τα ζώδια του Νερού, λόγω της δύναμης και του πάθους που εκπέμπουν. Η δύναμη τους, αρέσει στα ζώδια του Νερού, και το πάθος, είναι κοινή γλώσσα επικοινωνίας και για τα δυο στοιχεία! Το σφάλμα βρίσκεται στο ότι τα ζώδια του Νερού, θέλουν ειδική μεταχείριση, πράγμα που δεν αφορά τα ζώδια της Φωτιάς!

Αν θέλεις να πλησιάσεις ζώδιο του Νερού, να το κάνεις, γνωρίζοντας ότι τα νερά τους, είναι βαθιά και αν οι προθέσεις σου είναι επιπόλαιες, μάλλον θα το καταλάβουν και θα σου ρίξουν άκυρο.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved