Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς: Η σκοτεινή τους πλευρά

Θα σας εξηγήσω τα πάντα για την σκοτεινή πλευρά των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού.  Καθίστε κάτω να σας πω τα κάλαντα!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς: Η σκοτεινή τους πλευρά

Όσοι έχετε ωροσκόπο, Σελήνη και στην περίπτωση ΔιδυμοΠαρθένων τον Ερμή σας, ε, από κάπου θα σας πιάσω κι εσάς!

Ιχθύς, ξεκινάω από εσάς: θέλετε να κάνετε τόσα πράγματα, έχετε τόσα πολλά σχέδια μέσα στο κεφάλι σας, τόσες ιδέες (που οι περισσότερες είναι και πολύ καλές μάλιστα), αλλά το βασικότερο εμπόδιο για την υλοποίηση τους, είστε εσείς οι ίδιοι. Μια η απαισιοδοξία σας (σιγά μην μου κάτσει εμένα αυτό που θέλω να κάνω), μια η αναβλητικότητα σας (θα το κάνω αύριο, θα, θα, θα), μια ο εξαιρετικός συνδυασμός αδράνειας και δειλίας, βάζετε τρικλοποδιά οι ίδιοι στον εαυτό σας. Όμως φυσικά και θα βρείτε κάποιον άλλον να σας φταίει, γιατί το ρόλο του θύματος, τον έχετε καπαρώσει… Άντε μην σας σούρω κι άλλα.

Τοξότες μου! Πολύ δράση, πολλή βράση, πολλή ενέργεια και πολλή κίνηση! Μπράβο σας και σας χαίρομαι! Να σας θυμίσω όμως δυο πράγματα. 1ον : έχετε κάθε δικαίωμα να εξελίσσεστε και να εξερευνάτε στην ζωή σας. Μην απαιτείτε όμως και από τους γύρω σας να βρίσκονται στο ίδιο σκαλοπάτι ανάπτυξης που βρίσκεστε εσείς, και μην τους θυμώνετε, ή τους αντιμάχεστε για αυτό. Και 2ον: είστε εξαιρετικά και επίπονα επίμονοι με τις «αλήθειες» σας. Κάντε ένα βήμα πίσω και χαλαρώστε. Μήπως κάποια στιγμή να απασχολήσετε το όμορφο μυαλό σας και με πιο πρακτικά θέματα κι ας ακούγονται κομμάτι… boring?

Δίδυμοι, βρίσκεστε συχνά στο κέντρο του τυφώνα της ζωής σας, που οι ίδιοι έχετε δημιουργήσει. Ανοίγετε πολλά μέτωπα, ανακατεύετε πολλούς ανθρώπους στις δουλείες σας και αφού θέσετε σε κίνηση τους τροχούς όλων των εμπλεκομένων μερών, αρνείστε να αναλάβετε τον ρόλο του συντονιστή ή του καπετάνιου! Βγάζετε την ουρά σας απέξω και δεν αναλαμβάνετε καμία ευθύνη!

Για να το πω πιο ωραία και να καταλάβετε τι εννοώ, εσείς Παρθένοι μου, έχετε εντελώς το αντίθετο πρόβλημα: αναλαμβάνετε το ρόλο του συντονιστή και του καπετάνιου, ακόμα κι όταν το καράβι, δεν είναι το δικό σας! Κάπου εκεί μπλέκονται τα σήματα, γίνεστε φορτικοί στα μάτια των άλλων και δυσάρεστοι και βγάζετε κακό όνομα! Η σκοτεινή σας πλευρά, είναι ότι με κάποιον μαγικό τρόπο, συνδυάζετε τις σκοτεινές πλευρές, ΟΛΩΝ των παραπάνω ζωδίων! Ταλαντεύεστε από απαισιοδοξία, την στιγμή που ήδη έχετε συλλέξει πληροφορίες από την ίδια την ζωή, πράγμα που σας κάνει επικριτικούς προς τους γύρω σας που βρίσκονται σε άλλη φάση εξέλιξης και ενώ θέλετε να κάνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, καταλήγετε συχνά, να δέχεστε τις φωνές των άλλων εκεί έξω, να αλλάζουν την πορεία σας, ενώ παράλληλα έχετε αναλάβει ευθύνες που δεν είναι δικές σας! Βγάλε άκρη. Μα δεν γίνεται!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved