Οι «δικτάτορες» του ζωδιακού

Θα σου μιλήσω σήμερα για τα ζώδια που επιβάλλουν την γνώμη τους με το ζόρι.

Τους λες και δικτάτορες. Κι όχι, ΔΕΝ θα σου μιλήσω για τα πιο επίμονα στην άποψη τους, αλλά για εκείνα που ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ με το ζόρι την άποψη τους!

Ταύρος

Είπε και ελάλησε και όλοι οι υπόλοιποι, θα ζήσετε με τα λαλούμενα, που τώρα πλέον είναι, νόμος του κράτους! Να σας θυμίσω ότι με τον Ουρανό στον αγαπητό Ταύρο, μεταξύ 1934 και 1942, μεσουράνησαν Χίτλερ, Μουσολίνι, Φράνκο. Ο Ταύρος, αγάπες μου, δεν αστειεύεται: όταν θέλει κάτι, θα το επιβάλλει. Όταν πει κάτι, θα το δεχτείς, θέλεις δεν θέλεις!

Τοξότης

Χα! Δεν τον περίμενες στην λίστα; Κακώς! Έχεις γνωρίσει άτομο με Ερμή στον Τοξότη; Τα ξέρει όλα, τα ξέρει καλύτερα από εσένα και έχει συλλέξει ένα σκασμό πληροφορίες, για να υποστηρίξει τα λεγόμενα του κι εσύ σκ@τ@ να φας, δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Θα μου πεις «οκ, αλλά θα μου τα επιβάλλει κιόλας;». Ναι. Γιατί είναι κάθετος, απόλυτος και με μηδενική ανοχή στις ιδέες του! Τόοοοοοοσο απλά!

Σκορπιός

Δεν θέλει και πολύ μυαλό, για να καταλάβεις ότι εκτός κι αν συναντήσεις Σκορπιό με επιρροές Ζυγού, ο Σκορπιός που θα συναντήσεις, θα είναι απόλυτα λογικά… καταπιεστικός στα θέλω του και στις αντιλήψεις του. Δέχεται την αντίθετη πλευρά, όμως επιλέγει συνειδητά, να την απορρίπτει. Θα επιβάλλει τις απόψεις του με πολύ συγκεκριμένο τρόπο: θα τις κάνει τρόπο ζωής και δεν θα δεχτεί να τον αλλάξει για ΚΑΝΕΝΑΝ!

Κριός

Δεν μπορεί να δεχτεί ότι υπάρχει γνώμη κι άποψη πιο καλή από την δική του, ακόμα κι όταν κάνει λάθος. Και μην μου φέρεις παραδείγματα Κριών που γνωρίζεις, που είναι ακριβώς το ανάποδο: να ψάξεις να δεις που έχουν Ερμή, γιατί αν είναι στα Ψάρια ή στους Διδύμους, άντε γειά! Ο Κριός ο ωραίος, ο δυνατός, εκφράζει αυτό που έχει σε έξαρση (να θυμίσω ότι ο Ήλιος είναι σε ΕΞΑΡΣΗ στον Κριό): το εγώ του!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved