Πες μου πού έχεις την Αφροδίτη σου να σου πω πώς ερωτεύεσαι

Να μου πεις πού έχεις την Αφροδιτούλα σου (σε ποιο ζώδιο εννοώ), να σου πω πώς ερωτεύεσαι; Ή για να στο πω κι αλλιώς, να σου ζωγραφίσω μια εικόνα για το τι σε ελκύει!

Αν δεν ξέρεις που έχεις την Αφροδίτη σου, μην σκας! Μπαίνεις εδώ και την βρίσκεις (δεν χρειάζεται να ξέρεις ώρα γέννησης)!

Για πάμε!

Αφροδίτη στον Κριό: Λατρεύεις τα αρχικά στάδια του φλερτ και της σχέσης, αλλά στην συνέχεια χρειάζεσαι έναν πολύ δυνατό σύντροφο για να σε κρατήσει στην σχέση. Κι όχι, ο δυνατός σύντροφος δεν είναι εκείνος που φωνάζει πιο δυνατά, αλλά εκείνος που σε αγαπάει πιο σταθερά. Είπες τίποτα; Κάτσε τώρα κάτω και περίμενε να βρεις αυτό που ψάχνεις, αλλά κάνεις ότι δεν το έχεις ανάγκη: την τρυφερή αγάπη.

Αφροδίτη στον Ταύρο: Χρειάζεσαι αρκετό χρόνο για να συνηθίσεις την ιδέα ότι είσαι σε σχέση κι η ζωή σου θα πρέπει να αλλάξει. Κάπου εκεί παλεύεις εσωτερικά, ενώ η σχέση «τρέχει» και προσπαθείς να έχεις τον άλλον ευχαριστημένο, αλλά και τον εαυτό σου. Μπερδεύεσαι μερικές φορές και απλά ρίχνεις άγκυρα κι ότι γίνει.

Αφροδίτη στους Διδύμους: Πολύ ψάχνεσαι και πολλοί σε ψάχνουν. Μπορεί να αγαπάς το φλερτ κι εκείνο εσένα, αλλά το μυστικό βρίσκεται στην άρνηση σου να συμβιβαστείς με όποιον/α δεν σε κάνει χαρούμενη/ο. Το καλό είναι ότι σε βρει το σωστό άτομο και σε κάτσει κάτω, κάθεσαι και είσαι και φρόνιμο παιδί. Μέχρι να το βρεις όμως…Παιδεύεις τους άλλους και παιδεύεις και τον εαυτό σου, γιατί τον ξοδεύεις, άδικα…

Αφροδίτη στον Καρκίνο: Γούτσου γούτσου, αγκαλίτσες και φιλάκια, μέχρι να σου γυρίσει το μάτι ανάποδα, γιατί δεν σου έδωσε όσα ήθελες στον έρωτα, ενώ τον/την (εξανάγκασες) να στα τάξει. Πιστό σκυλί κι εσύ, μέχρι να αρχίσεις να δαγκώνεις από πίκρα. Αλλά για να λέμε του στραβού το δίκιο, έχεις πολλή αγάπη να δώσεις!

Αφροδίτη στον Λέοντα: Θέλεις να σε έχουν στα ώπα-ώπα και σκορπάς πολλή γοητεία, αλλά τελικά καταλήγεις να κάνεις την περισσότερη «δουλειά» μέσα στην σχέση. Δεν με ξεγελάει το ευχάριστο χαμόγελο σου: ξέρω ότι κρύβεις πολλά μέσα σου για να λειτουργήσει μια σχέση.

Αφροδίτη στην Παρθένο: Είσαι ένα αίνιγμα. Θέλεις να αγαπήσεις βαθιά, αλλά διστάζεις. Όχι! Δεν φταίνε τα υψηλά κριτήρια σου, αλλά η διστακτικότητα σου, μην τυχόν κι αυτός (ή αυτή) που θα αγαπήσεις και θα δοθείς, δεν θα είναι το σωστό άτομο. Τόλμησε. Κλείσε τα μάτια και προχώρα!

Αφροδίτη στον Ζυγό: Αγαπάς να σε αγαπάνε, αλλά αγαπάς να αγαπάς, έστω κι αν δεν παίρνεις εκείνο που ζητάς από τον έρωτα, αλλά εκείνο που έχεις φτιάξει μέσα στο μυαλό σου ότι θα πάρεις. Σταμάτα να προσπαθείς να έχεις ικανοποιημένο ΜΟΝΟ τον/την σύντροφό σου. Υπάρχεις κι εσύ στην σχέση!

Αφροδίτη στον Σκορπιό: Αγαπάς σαν σκύλος και το έχω ξαναπεί ότι είσαι ride or die. Μαζί σου, ομορφιά μου. Αλλά γιατί βγάζεις τα μάτια του άλλου, μόνο και μόνο για να βεβαιωθείς ότι δεν κοιτάζουν αλλού; Μήπως να το έπαιρνες πιο χαλαρά και αγαπούσες με πάθος μεν, αλλά αφήνοντας και το περιθώριο στον άλλον να απαντήσει; Αν δεν απαντήσει με ίση δύναμη και ορμή, μαζί σου, ΦΥΓΕ! Αλλά δώσε μια δίκαιη ευκαιρία. Μην σαμποτάρεις την σχέση σου!

Αφροδίτη στον Τοξότη: Θέλεις πολύ να είσαι αλλού, αλλά τελικά είσαι εκεί. Εκεί που υπάρχει θέληση για σχέση (από τον άλλον, κυρίως) και συμπεριφέρεσαι σαν να μην σε νοιάζει. Αλλά σε νοιάζει. Και σε πειράζει. Ιδιαίτερα όταν δεν παίρνεις όσα θέλεις από την σχέση κι απειλείς ότι θα φύγεις. Αλλά μένεις. Το αφήνω ασχολίαστο…

Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Κι ενώ θέλεις να είσαι με ανθρώπους που έχουν μπέσα και ξέρουν τι κάνουν στην ζωή τους, καταλήγεις είτε με άτομα που δεν έχουν ιδέα προς τα που πέφτει ο πισινός τους, είτε με πολύ δυναμικά άτομα, τα οποία καλείσαι να… παλέψεις! Συγχαρητήρια! Μόλις κατάφερες να κάνεις τη ζωή σου, ακόμα πιο δύσκολη! (αν και τρομερά επιλεκτικό άτομο με πολύ δύσκολα κριτήρια… Τρομάρα σου!)

Αφροδίτη στον Υδροχόο: Απορώ κι εγώ η ίδια αν θέλετε να είστε σε σχέση, ή απλώς επειδή το κάνουν λίγο πολύ όλοι, λέτε να το δοκιμάστε κι εσείς το χόμπι. Δεν ενθουσιάζεστε εύκολα στον έρωτα, αλλά όταν «κλειδώσετε», κάνετε κεφαλοκλείδωμα στο έτερο ήμισυ κι όλα καλά. Μια πετριά στο κεφάλι, την έχετε φάει πάντως, έτσι δεν είναι; J

Αφροδίτη στους Ιχθύς: Όση ηρεμία και χαλαρότητα θέλετε στον έρωτα, άλλη τόση ανασφάλεια, είστε ικανοί να χαρίσετε σε αφθονία στο ταίρι σας. Τι φταίει το ζωντανό; Αυτό το Ζεν παρουσιαστικό σας, η αιθέρια αύρα σας και ο ήπιος τρόπος σας, ξεγελάει και πονάει… Αλλά σας μην το κάνω θέμα και θίξω την ευαίσθητη ψυχούλα σας.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved