Για να κερδίσεις αυτές τις γυναίκες, πρέπει να έχεις αυτό το «κάτι» που ψάχνει η κάθε μια τους

Αλλά και είναι εκείνο που τις κουρδίζει με τρόπο θετικό!

Γυναίκα Ιχθύς

Αγαπάει και όλη της την καρδιά και αν δεν νιώσει ότι μπορείς να ανταποδώσεις το συναίσθημα, θα απογοητευτεί και θα φύγει. Μην την έχεις για δεδομένη ή ευκολάκι! Δεν είναι: Η Ψαρίνα μιλάει την γλώσσα της ευγένειας και της αγάπης. Δονείται από αυτά τα όμορφα συναισθήματα, αντιδρά θετικά σε αυτά, τα κατανοεί, τα καθρεφτίζει πίσω σε εσένα. Αν δεν μπορέσεις να φτάσεις στο δικό της επίπεδο αγάπης, πολύ απλά, δεν κάνεις για εκείνην!

Γυναίκα Καρκίνος

Τρυφερή όπως και η Ψαρίνα, αλλά κομματάκι… psycho! Με άλλα λόγια, για να την κερδίσεις, δεν αρκεί να της δώσεις ένα κομμάτι τρυφερότητας και αγάπης, αλλά να της δείξεις ότι μπορείς να είσαι σταθερό έδαφος για εκείνην όταν την πιάσουν οι κρίσεις της (και να είσαι βέβαιος ότι θα την πιάσουν!). Οι κρίσεις της, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά τεστάκια της αντοχής σου και της αγάπης σου! Ναι, αυτό είναι, πίστεψε με! Κοίταξε να τα περάσεις!

Γυναίκα Παρθένος

Βαθιά παρεξηγημένο πλάσμα. Θέλει την προσοχή και την αγάπη, θέλει όμως και τόσα πολλά από το ταίρι της, όμως από φόβο, συνήθως «κόβει» την λίστα που έχει στο μυαλό της στα μισά και κάνει υποχωρήσεις που την προσβάλλουν εγκεφαλικά. Για να την κερδίσεις, θα πρέπει να την σεβαστείς και να την… ακούσεις! Μιλάω πολύ σοβαρά: άκου τι έχει να πει και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που εκφράζει, αλλά και σε εκείνα που δεν χρησιμοποιεί λεκτική επικοινωνία…

Γυναίκα Υδροχόος

Δύσκολη περίπτωση: Δεν θέλει να της επιβάλλεσαι, δεν γουστάρει να την αγνοείς. Αυτό το «κάτι» που γυρεύει, μερικές φορές, παιδεύει κι εκείνη την ίδια. Είναι τόσο ιδιαίτερο πλάσμα αυτή η γυναίκα, που καμιά φορά σκέφτομαι ότι δεν έχει ταίρι σε αυτόν τον πλανήτη. Είναι τόσο λεπτή η γραμμή μεταξύ του «σε θέλω» και του «δώσε μου αέρα και χρόνο», που δεν ξέρω αν μπορεί να βρει ψυχή να την καταλάβει.

Γυναίκα Τοξότης

Δεν μπορεί να βρει εύκολα ταίρι, όπως άλλωστε και η γυναίκα Υδροχόος. Αυτό παθαίνεις όταν είσαι γυναίκα με μυαλό, αλλά και τσαμπουκά: βλέπεις γύρω σου πολλά άτομα και λίγα μυαλά στην θέση τους! Τι άλλο να πω; Ότι για να την κερδίζεις την Τοξοτίνα, θα πρέπει να μπορείς να συνδυάζεις μυαλό, τόλμη, αλλά και να μην είσαι καθόλου κτητικός ή ασφυκτικός; Το χεις; Αλλιώς, δεν θα υπάρχει επαφή ή χημεία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved