Υπάρχουν 4 πράγματα που ένας γνήσιος Ζυγός, δεν θα σου πει ποτέ!

Αν τυχαίνει να είσαι Ζυγός, αν έχεις ωροσκόπο Ζυγό, ή Σελήνη (ή ακόμα κι Αφροδίτη), ό,τι ζώδιο κι αν είσαι, πιστεύω ότι θα συμφωνήσεις!

Πράγμα Νούμερο 1

Δεν θα σου αποκαλύψει τις πραγματικές του σκέψεις, με το που θα σε δει. Πάντα κάνει ερευνητικές ερωτήσεις, σχεδόν χαζές, για κόψει τις αντιδράσεις σου. Για τον Ζυγό, πολύ σημαντικός, είναι ο τρόπος που αντιδράς (π.χ. με νεύρα, ή με τσαμπουκά, ή έχεις υφάκι, ή είσαι προσγειωμένος κτλ). Πρώτα σε ζυγίζει και μετά αποφασίζει ποιο πρόσωπο θα δεις

Πράγμα Νούμερο 2

Θέλει πολύ να αποκτά καινούργιους φίλους, με την ευρεία έννοια της λέξης. Με ελάχιστους… ανταλλάζει ψείρες, με τους περισσότερους όμως –και το λέω με καθαρή την συνείδησή μου!- θέλει να είναι γνωστοφίλος. Ξέρω ότι δεν υπάρχει αυτή η λέξη, αλλά καταλαβαίνεις μια χαρά τι εννοώ. Γουστάρει να μπορεί να σηκώσει το τηλέφωνο και να ακούσει μια φιλική φωνή. Όχι καλό μου, για να εκμεταλλευτεί τον άλλο και να αρχίσει να ζητάει χάρες. Όχι! Είναι πολύ τίμιο παιδί και καλό, ο Ζυγός για να σκέφτεται έτσι ωφελιμιστικά.

Πράγμα Νούμερο 3

Μπορεί να σε αγνοήσει, σε βαθμό που αν το συνειδητοποιήσεις, θα πάθεις γερά ψυχολογικά. Δεν θα στο αναλύσω πολύ, απλώς θα σου πω ότι δεν ανέχεται κάποιους τύπους ανθρώπων και παρά να αρχίσει να τραβάει τα μαλλιά τους και τα δικά του μαζί, αποφασίζει να τους κάνει ένα με το ντεκόρ του τοίχου και να τους αγνοεί. Κοινώς, δεν ακούει λέξη, δεν κάνει τίποτα από όσα του προτείνουν, δεν αντιδρά ποτέ θετικά στις προσκλήσεις τους, δεν τους δίνει καθόλου αξία.

Πράγμα Νούμερο 4

Ξέρει να… χάνει! Οκ, κάτσε να σου πω πριν βγάλεις λάθος συμπεράσματα! Ξέρει να χάνει ανθρώπους που δεν τους γουστάρει, δηλαδή, αυτούς που σου ανέφερα παραπάνω, στο Πράγμα Νούμερο 3. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να τους χάσει και να μην τους ξαναβρεί ποτέ, ακόμα κι αν εκείνοι προσπαθήσουν να τον κάνουν να νιώσει τύψεις. Ούτε με σφαίρες, όμως…

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved