Αυτά τα ζώδια δεν αντέχουν την αδικία

Και πονάνε και γίνονται έξαλλα!

Αν έχεις το ζώδιο σου σε κάποιο από αυτά, καταλαβαίνω ότι νιώθεις έτσι. Όσοι και όσες έχετε ωροσκόπο ή Σελήνη ή Ερμή σε κάποιο από αυτά τα ζώδια, πώς νιώθετε και πώς αντιδράτε όταν βλέπετε το άδικο μπροστά σας;

Ζυγός

Μα πραγματικά περιμένεις ότι θα έβαζα άλλο ζώδιο πρώτο και κορυφαίο σε αυτή τη λίστα; Να σου θυμίσω ότι κι ο Κρόνος βρίσκεται σε έξαρση στον Ζυγό. Αυτό κάτι πρέπει να σου λέει! Ο πιο δίκαιος, ακριβής στις πληρωμές του πλανήτης, έχει την έξαρση που σε αυτό το ζώδιο. Ξέρουμε όλοι ότι ο ζυγός αγαπάει την δικαιοσύνη και δεν αντέχει με τίποτα να βλέπει ανθρώπους να αδικούνε λεκτικά ή με τη συμπεριφορά τους με τις πράξεις τους τους άλλους. Μόνο τότε γίνεται επιθετικός!

Ιχθύς

Στο λέω ότι από την ευαισθησία του και μόνο ο Ιχθύς, δεν αντέχει να βλέπει να αδικήσεις κάποιον γιατί νιώθει τον πόνο του άλλου και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Επομένως, είναι λογικό να βρίσκεται σε αυτή τη λίστα και πολύ κοντά, στην κορυφή.

Σκορπιός

Φυσικά κι είναι μέσα σε αυτή τη λίστα Σκορπιός. Να σου θυμίσω ότι ο νόμος της ανταποδοτικής δικαιοσύνης πρέπει να είναι εφεύρεση Σκορπιού! Ο Σκορπιός δεν θέλει να αδικείται κάποιος μπροστά του. Μπορεί ο ίδιος να αδικήσει κάποιον, αλλά το θυμάται κι εκ των υστέρων θα γυρίσει πίσω και με τη συμπεριφορά του θα διορθώσει το άδικο που έπραξε. Ουαί κι αλίμονο δε, εάν αδικήσεις άτομο που αγαπάει ο ίδιος, ή το προστατεύει. Θα σε σκίσει θα σε κάνει σερπαντίνες για τις Απόκριες!

Τοξότης / Υδροχοος

Να υπενθυμίσω άλλη μία φορά ότι για μένα αυτά τα δύο ζώδια σε κάποιες κατηγορίες λειτουργούν ως ένα μυαλό, μία καρδιά και μία νοημοσύνη. Αυτοί οι δύο δεν αντέχουν να βλέπουνε την αδικία: πονάνε για αυτόν που αδικείται. Για την ακρίβεια εγώ δεν παίζουμε. Αυτοί οι δύο παίζει και να σε πλακώσουν στο ξύλο έτσι χαλαρά κι άνετα χωρίς περιστροφές και χωρίς πολλά-πολλά. Οπότε πρόσεχε μπροστά τους τι λες και τι κάνεις γιατί δεν ανέχονται τις μπούρδες.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved