Τα ζώδια που επηρεάζονται πολύ από την ενέργεια των γύρω τους

Το περιβάλλον τους δρα πάνω τους με τρόπο πολύ καθοριστικό.

Σοφία Ανδρικοπούλου
Τα ζώδια που επηρεάζονται πολύ από την ενέργεια των γύρω τους

Γι’ αυτό και θα έχεις παρατηρήσει ότι αυτά τα ζώδια, δεν κάνουν εύκολα χωριό με ανθρώπους και πολύ σωστά, απομακρύνονται από εκεί που οι ενέργειες δεν τους ταιριάζουν.

Μείνε συντονισμένος/η, γιατί αύριο θα σου μιλήσουμε για 4 ζώδια που επηρεάζουν εκείνα την ενέργεια των ανθρώπων γύρω τους. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά τα ζώδια, ή έχεις ωροσκόπο σε αυτά, (ή και Άρη σε ορισμένες περιπτώσεις), θα συμφωνήσεις μαζί μου. Αν τώρα διαβάσεις και το αυριανό άρθρο και έχεις ένα ζώδιο από αυτό το άρθρο κι ένα από το επόμενο (από εκείνα που επηρεάζουν), τότε να ξέρεις ότι λειτουργείς διττά: επηρεάζεσαι όταν νιώθεις αδύναμος ή αναποφάσιστος κι επηρεάζεις όταν είσαι στα ντουζένια σου!

Ζώδια που επηρεάζονται από την ενέργεια των άλλων:

Ιχθύς

Πάνω πάνω σε έχω στην λίστα, γιατί όταν μιλάμε για ενέργειες και vibes, είσαι μανούλα γλυκιά: και τα δέχεσαι και τα διαβάζεις και τα αποκωδικοποιείς και τα εσωτερικεύεις. Εδώ βρίσκεται και το πρόβλημα. Καλώς κάνεις και διαβάζεις τις ενέργειες των γύρω σου, αλλά μην τις δέχεσαι αμάσητες λες και είναι δώρα προσφοράς στην ομορφάδα σου! Διώξε τις βρε καλό μου, ή πες «ευχαριστώ πολύ, να την χαίρεστε την ενέργεια σας, μην ξεχάστε να την πάρετε φεύγοντας! Στο καλό να πάτε!». Τόσο όμορφα και τόσο απλά! ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΙΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!

Ζυγός

Πολύ θα το ήθελες να μην επηρεάζεσαι από τους άλλους (μιλάμε για τις ενέργειες και τα vibes τους, για να μην ξεχνιόμαστε), αλλά αυτό συμβαίνει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι, να πιστεύεις στην καλοσύνη σου, στο δυνατό μυαλό σου και τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες. Αυτό που σου λέω είναι RUN FOREST, RUN! Απλώς, στο λέω με τρόπο: βρες μια δικαιολογία και κάνε την από το μέρος που τα vibes είναι σκάρτα. Μην κάτσεις να τα μετρήσεις και μην κάτσεις να ασχοληθείς μαζί τους.

Καρκίνος

Τα εσωτερικεύεις όλα και δίνεις γερή μάχη. Προσπαθείς να σιωπάσεις τις αρνητικές φωνές μέσα στο κεφάλι σου, που πυροδοτήθηκαν από ψίθυρους τρίτων. Δείξε σθένος και μην επιτρέπεις σε ενέργειες τρίτων να λασπώνουν την δική σου καθαρή ενέργεια. Να σου θυμίζω ότι με κυβερνήτη την Σελήνη, εσένα η ενέργεια σου, αλλάζει καθημερινά και δέχεται επιρροές από την Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο, δηλαδή, 2 φορές το μήνα τουλάχιστον. Δέξου ότι είσαι φως από μόνος σου και διώξε κάθε κακό μάτι μακριά!

Παρθένος

Αν και λογικό ον, τείνεις να νιώθεις πολύ έντονα τις ενέργειες γύρω σου. Λογικά, απορρίπτεις κάποια πράγματα και προχωράς. Φτάνεις όμως σε ένα σημείο, που δεν πάει άλλο και είτε σηκώνεσαι και φεύγεις, είτε ανοίγεις το στόμα σου και τους παίρνει όλους βόλτα ο διάολος. Με λίγα λόγια, δεν είσαι το πρώτο ζώδιο που επηρεάζεται από την ενέργεια των άλλων, δεν είσαι όμως και αδιάφορο ως προς τις ενέργειες που αιωρούνται πάνω από το κεφάλι σου.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved