Είναι… απόλαυση να είσαι Ζυγός και ιδού οι αποδείξεις

Είσαι Ζυγός; Έχεις ωροσκόπο ή Σελήνη στον Ζυγό; Το σημερινό άρθρο, λοιπόν, θα το απολαύσεις!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Είναι… απόλαυση να είσαι Ζυγός και ιδού οι αποδείξεις

Είσαι Ζυγός και απολαμβάνεις το γεγονός ότι είσαι Ζυγός, επειδή:

  • Ακόμα κι αν δεν έχεις βρει την αρμονία και την ισορροπία που είσαι γενετικά σχεδιασμένος να έχεις, ψάχνεις να τις βρεις και οι τρόποι που τις γυρεύεις, η διαδρομή που διανύεις για τις βρεις, σε γεμίζει με ικανοποίηση. Κανένας δεν επωφελείται περισσότερο από εσένα, από την αργή, αλλά σταθερή διεκδίκηση όλων εκείνων των μικρών πράγματων που σου δημιουργούν την αίσθηση της αρμονίας και της ομορφιάς στην ζωή!
  • Υπερθεματίζω: είσαι από τα ελάχιστα ζώδια (ο Ιχθύς και ο Ταύρος είναι τα έτερα δυο), που μπορούν να απολαύσουν τις μικρές χαρές της ζωής. Χαμογελάς μόλις ανακαλύψεις μια μικρή πηγή ομορφιάς ή απόλαυσης. Πόσο μεγάλη ευλογία είναι αυτό!
  • Γνωρίζεις πολλά, κατακρίνεις ελάχιστα, αποδέχεσαι, αλλά δεν επιτρέπεις να σου αλλοιώσουν το «είναι» σου. Με θαυμαστό τρόπο, χωρίς να γίνεις δυσάρεστος ή δεικτικός, και αποδέχεσαι, αλλά και απορρίπτεις, προσπαθώντας να διατηρήσεις την ισορροπία και την εσωτερική σου γαλήνη.
  • Είσαι Ζυγός και μπορείς να γυρίζεις την πλάτη και να φεύγεις από εκεί που δεν σε θέλουν. Θα πονέσεις; Αρχικά ναι, αλλά πολύ γρήγορα, θα μπει μπροστά το ένστικτο που λέει ότι καλύτερα μόνος μου κι ευτυχισμένος, παρά με άλλον ή άλλους και πιεσμένος να χωρέσω σε ρόλο κομπάρσου που δεν μου κάνει!
  • Είσαι Ζυγός και ξέρεις πόσο σε παίρνει, που σε παίρνει και με ποιον τρόπο, για να διεκδικήσεις ή να πετύχεις αυτό που θέλεις. Δεν ξεπερνάς την κόκκινη γραμμή, δεν προκαλείς κύματα και εξακολουθείς να είσαι ευτυχισμένος στο πετσί σου. Στο τέλος της ημέρας, νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, είτε έχεις πάρει αυτό που ήθελες, είτε όχι: γιατί ακόμα κι αν δεν το κατάφερες, είτε αλλάζεις στόχο, είτε ξαναδοκιμάζεις.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved