Τα ζώδια αυτά σιχαίνονται τις κολακείες

Τις βλέπουνε με καχύποπτο μάτι

Σοφία Ανδρικοπούλου
Τα ζώδια αυτά σιχαίνονται τις κολακείες

Έχεις ακούσει πολλές φορές ότι υπάρχουνε ζώδια τα οποία αγαπούν να ακούνε όμορφες κουβέντες για τον εαυτό τους. Ένα από αυτά για παράδειγμα, είναι ο Ζυγός. Ένα άλλο ακόμα, ο Λέοντας. Δεν είναι ότι θέλουνε να τους γλύφουν είναι όμως όπου θέλουν -και πολύ καλά κάνουν- να διατηρούν υψηλά την αυτοπεποίθησή τους και την όμορφη εικόνα για τον εαυτό τους. Έτσι, έχουν ανάγκη από μία καλή κουβέντα. Υπάρχουν όμως και τέσσερα ζώδια τα οποία για δικούς τους λόγους το καθένα απεχθάνονται τις κολακείες, τις οποίες τις βλέπουνε με καχύποπτο μάτι.

Υδροχόος

Εννοείται ότι ο Υδροχόος θα ήτανε στην κορυφή της λίστας. Τον Υδροχόο δεν τον πιάνεις με όμορφες, γλυκές κουβέντες. Δεν τον πιάνεις από πουθενά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Ο Υδροχόος έχει τη δική του γνώμη για τα πάντα όλα κι εννοείται πως έχει και τη δική του γνώμη για τον εαυτό του. Δέχεται μία καλή κουβέντα, όμως δεν την θεωρεί αξίωμα. Δεν την θεωρεί παράσημο, δεν την θεωρεί έπαινο. Την θεωρεί απλά δική σου γνώμη, την σέβεται και σ’ ευχαριστεί γι’ αυτήν. Μέχρι εκεί.

Τοξότης

Είναι το δεύτερο ζώδιο το οποίο απεχθάνεται τις κολακείες, γιατί πάρα πολύ απλά ούτε τις χρειάζεται ούτε τις πιστεύει ούτε τις θεωρεί σημαντικές στη ζωή του. Ο Τοξότης έχει τη δική του άποψη, την οποία την έχει σχηματίσει μέσα από τις δικές του εμπειρίες. Επίσης τον εαυτό του, τον βλέπει όχι μέσα από τα μάτια των άλλων, αλλά μέσα από τα δικά του κατορθώματα. Και πολύ καλά κάνει. Γι’ αυτό είναι και τόσο δυνατός.

Παρθένος

Πολύ σκληρός με τον εαυτό του για να μπορέσει να δεχτεί μία κολακεία. Ο Παρθένος ξέρει ότι έχει ένα δυνατό μυαλό, όμως δεν το διαφημίζει. Επίσης να σου θυμίσω ότι είναι από τα ζώδια τα οποία είναι ντροπαλά κι εσωστρεφή. Χαίρεται όταν ακούει όμορφα λόγια για τον εαυτό του, όμως θεωρεί ότι πρέπει να κερδίσει τα παράσημα του με την εργασία του, με το πείσμα του, με την σκληρή δουλειά του. Από εκεί και πέρα καλό θα ήτανε να του θυμίζεις συχνά πυκνά πόσο καλός είναι!

Αιγόκερως

Να ξεκαθαρίσω ότι κι ο Αιγόκερως έχει ανάγκη από μία καλή κουβέντα. Όμως επειδή είναι πάρα πολύ σκληρός με τον εαυτό του, σπάνια την πιστεύει. Να το θυμάσαι αυτό. Είναι πολύ σημαντικό. Με τη λογική αυτή, απεχθάνεται τις όμορφες κουβέντες, γιατί τις θεωρεί ψεύτικες, φτηνές γαλιφιές. Προτιμάει να του πεις πρώτα «ξέρεις, είσαι πάρα πολύ καλός, έκανες αυτό κι αυτό σωστά, αλλά έκανες κι αυτό που θα μπορούσες να το έχεις κάνει καλύτερο» και μετά να του πεις άλλες μια-δυο καλές κουβέντες. Μόνο έτσι θα σε πιστέψει, θα δώσει βάρος στην καλή σου γνώμη!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved