Ιχθύς, Ταύρος, Ζυγός: Ζώδια που... χωρίστηκαν στη γέννα

Αυτά τα ζώδια είναι λες και χωρίστηκαν στην γέννα!

Οκ, υπερβάλλω, αλλά θα δεις ότι όταν διαβάσεις το άρθρο, θα συμφωνήσεις με τις ομοιότητες και από εδώ και πέρα, θα τις βλέπεις κι εσύ!

Ο Ταύρος, ο Ιχθύς και ο Ζυγός, έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά! Ναι, οκ, θα μου πεις. Ο Ταύρος και ο Ζυγός, έχουν κοινό παρονομαστή: την Αφροδίτη, που είναι κυβερνήτης τους. Ο Ιχθύς, που κολλάει; Κολλάει στο ότι η Αφροδίτη βρίσκεται σε έξαρση στον Ιχθύ!

Έχοντας αυτό στο μυαλό μας, πάμε να δούμε τι κοινά χαρακτηριστικά έχουν!

  • Αγαπούν την αρμονία, την ηρεμία, την ομορφιά και την ισορροπία! Ολόκληρη η τριάδα, θέλει να βρίσκεται σε ένα όμορφο περιβάλλον, να βλέπει ωραία πράγματα, να ακούει ωραία μουσική, να απολαμβάνει όμορφα αντικείμενα και προπαντός, να συναναστρέφεται με όμορφους (μέσα κι έξω), ανθρώπους!
  • Έχουν εξαιρετικό γούστο. Λίιιιιιγο διαφορετικό μεταξύ τους, όμως και τα τρία, έχουν μάτι για τα ωραία πράγματα!
  • Αγαπούν τις τέχνες. Έφεση ο Ταύρος στο τραγούδι, στον χορό ο Ιχθύς και ο Ζυγός!
  • Έχουν την τάση να αράζουν. Μην με παρεξηγείς. Και τα τρία ζώδια δουλεύουν και για τους άλλους αν χρειαστεί και τραβάνε και το βόδι ολόκληρο, όμως τους αρέσει η ξεκούραση και το άραγμα! Και καλά κάνουν!
  • Απολαμβάνουν την περιποίηση και ιδιαίτερα το άγγιγμα! Τρελαίνονται δε, για μασάζ, χάδια και σωματικές περιποιήσεις (πχ. Σπα).
  • Δεν αγαπούν τους καυγάδες ή τους καυγατζίδες ανθρώπους. Και πριν μου ονομάσεις τον Ταύρο ως τον ωραίο καυγατζή, να σου θυμίσω ότι γενικά δεν γουστάρει να του χαλάς την ζαχαρένια του και για να κάνει λαμπόγυαλο όλα, θα πρέπει να τον έχεις φορτώσει άγρια!
  • Ψάχνουν πάντοτε να βρουν το καλό σε μια άσχημη κατάσταση. Ο Ιχθύς λίγο απογοητεύεται, αλλά όταν συνέλθει, γυρεύει κι εκείνος όπως και οι υπόλοιποι δυο, να βρει τρόπο να μαζέψει την κατάσταση και να την κάνει καλά!
  • Τέλος, δεν μπορούν να νιώσουν ευτυχία, όταν τα αγαπημένα τους πρόσωπα δεν είναι καλά. Αντιθέτως, καλώς ή κακώς, βάζουν τον εαυτό τους δεύτερο κι εκείνα και τις ανάγκες τους, πρώτα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved