Η γυναίκα Ζυγός και τα «αγκάθια» της!

Δηλαδή τα σημεία εκείνα της προσωπικότητας της που πρέπει να προσέξεις, για να μην την εκνευρίσεις!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Η γυναίκα Ζυγός και τα «αγκάθια» της!

Αν έχεις ωροσκόπο, Σελήνη, αλλά κυρίως, Αφροδίτη στον Ζυγό, το άρθρο, σε αφορά!

Πάμε να δούμε τα… αγκάθια της!

  • Δεν μπορεί να δεχτεί ότι θέλεις να της κάνεις κουμάντο, επειδή δεν φέρνει αντιστάσεις. Αυτό και μόνο, η τόσο λανθασμένη ιδέα που έχεις για εκείνην, την θυμώνει απίστευτα. Δεν μπορείς να της πεις τι θα κάνει, μόνο και μόνο επειδή δεν έχει υφάκι και στιλάκι επιθετικό.
  • Με την ίδια λογική, την θυμώνει το υποψήφιο ταίρι, να την προσεγγίζει για την ομορφιά της και την γλυκιά της συμπεριφορά. Καλώς κάνεις και έλκεσαι από αυτά, αλλά δεν είναι μόνο αυτά: είναι ένας ολόκληρος χαρακτήρας, με ανάγκες, με επιθυμίες και με δομημένα «θέλω». Αν δεν είσαι έτοιμος να τα λάβεις κι αυτά υπόψιν, τότε «γεια σου!».
  • Κι άντε να σου πω ότι στην αρχή, όταν πέφτει σε ζηλιάρη σύντροφο, ψιλοκολακεύεται, μετά από λίγο όμως, ασφυκτιά, ψάχνει για την κοντινότερη έξοδο. Κανένα έλεος για όσους πιστεύουν ότι τους ανήκει και με αυτή την γελοία δικαιολογία, της κάνουν την ζωή πατίνι!
  • Η γυναίκα Ζυγός, δεν θέλει ο σύντροφος της να είναι κατώτερος από εκείνην, σε κανένα σημείο. Το ανάποδο: επιδιώκει να βρίσκει ανθρώπους που την ανεβάζουν και την ίδια. Θέλει να την πάρεις από το χέρι και να την οδηγήσεις κάπου όμορφα, όχι να σε πάρει εκείνη από το χέρι…
  • Τέλος, δεν μπορείς να φιμώσεις την γυναίκα Ζυγό, όσο κι αν προσπαθήσεις! Βρε δεν πάει να είσαι και ο Αϊνστάιν ο ίδιος! Όταν ανοίγει το στόμα της και μιλάει, ότι κι αν πει, θα το ακούσεις με σεβασμό, τον ίδιο που δείχνει κι εκείνη σε εσένα. Αν δεν μπορείς να τον δείξεις, θα σε διώξει μακριά της, να κάνεις καριέρα… εξυπνάκια, αλλού!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved