Γράμμα αγάπης στον Ζυγό

Όλα όσα θέλουμε να σου πούμε

Σοφία Ανδρικοπούλου
Γράμμα αγάπης στον Ζυγό

Αγαπημένε μου Ζυγέ,

Σε ευχαριστούμε που φωτίζεις με το λαμπρό και δίκαιο μυαλό σου τις σκέψεις μας, όταν χανόμαστε σε μονοπάτια μίσους ή αυτολύπησης.

Λατρεύω το πως δεν σταματάς ποτέ να προσπαθείς να βρεις κοινά στοιχεία με όλους γύρω σου, ώστε να μειώσεις τις τριβές και να εξαλείψεις τις πιθανότητες καυγάδων και περιττών δραμάτων. Μας δείχνεις πως είναι να σκέφτεσαι των καλό το δικό μας, αλλά και των γύρω μας. Πως είναι το να δουλεύουμε με γνώμονα την ηρεμία και την αποτελεσματικότητα, χωρίς να επιζητούμε να επιβαλλόμαστε ή να επισκιάζουμε τους άλλους.

Νιώθω τόσο άνετα μαζί σου, διότι είσαι υποστηρικτικά στο πλάι μου και σηκώνεις ανάστημα μόλις μυριστείς αδικία. Δεν ανέχεσαι να αδικούν και δεν ανέχεσαι να κοροϊδεύουν τους πιο αδύναμους. Παλεύεις για ότι είναι σωστό και δίκαιο και θέτεις το παράδειγμα και για εμάς τους υπόλοιπους, να κάνουμε το ίδιο.

Όταν πονάω, θα είσαι δίπλα μου, θα έχεις πάντοτε έναν καλό λόγο να πεις και μια καλή και ορθή συμβουλή να δώσεις. Βάζεις τον εαυτό σου στην θέση μου και έτσι, δεν χρειάζεται να εξηγώ πολλά: καταλαβαίνεις και στηρίζεις.

Είσαι πάνω από όλα άνθρωπος με ευαισθησίες. Μας διδάσκεις το πως είναι να βιώνεις την ζωή και τις εμπειρίες της (όσο ευχάριστες ή δυσάρεστες είναι), με θετική προδιάθεση, ορθή διανοητική στάση, που μας προετοιμάζει όχι για μια αντίδραση απλώς σε ότι μας συμβαίνει, αλλά για εποικοδομητική ανταπόκριση στα ερεθίσματα που δεχόμαστε.

Έμαθα, βλέποντας σε, να επιζητώ και να ζητώ ενεργά την ομορφιά και την αποδοχή στην ζωή μου. Να μην νιώθω ότι αυτά παίζουν ελάσσονα ρόλο στην ζωή μου, αλλά μέγιστο! Την ομορφιά, την αρμονία, την ισορροπία και την αυταγάπη, την αξίζουμε όλοι μας, και δεν είναι κακό να την γυρεύουμε και από τους άλλους!

Ζυγέ μου, για όλα αυτά και τόσα άλλα ακόμη, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved