Τα μαθηματικά του Ζυγού

Ο Ζυγός, το έχω ξαναπεί, είναι ζώδιο εγκεφαλικό, όχι με τον ίδιο τρόπο όμως που είναι η Παρθένος, αλλά εντούτοις, αγαπά την αναλυτική σκέψη και τα σωστά βήματα.

Σοφία Ανδρικοπούλου
Τα μαθηματικά του Ζυγού

Τα μαθηματικά του Ζυγού, δηλαδή ο τρόπος που σκέφτεται, έχουν ως εξής:

  • Τι μπορώ να κάνω μόνος μου; Θα το κάνω! Αν όμως χρειαστώ βοήθεια σε κάτι, θα την ζητήσω. Αυτό είναι σχεδόν φανερό. Αυτό που δεν ξέρεις όμως είναι ότι, όσες φορές ζητάει βοήθεια, έχει την τάση να παρατηρεί και στο μυαλό του, να αναλύει και βρίσκει λάθη στο άτομο που τον βοηθάει! χιχιχι!
  • Δεν θέλει να αδικήσει κανέναν, αλλά δεν χαρίζεται και σε κανέναν. Πάλι πέφτουμε στην παραπάνω περίπτωση: βλέπει τι γίνεται, δεν του πάει με τίποτα να αδικήσει κάποιον, αλλά συνήθως επειδή κρίνει με οξύ βλέμμα, γνωρίζει πόσα αξίζουν στον καθέναν και πάλι είναι γενναιόδωρος, για να μην αρχίσει καυγά.

Αυτές είναι οι δυο βασικές του αρχές.

Έχει όμως και συνέχεια το πράγμα! Σκέφτεται ο Ζυγός:

  • «Μου είναι δύσκολο να αποφασίσω στα απλά και ανούσια πράγματα, όπως π.χ. ποιο χρώμα μπλουζάκι να πάρω, όμως στα πολύ σημαντικά, κυριολεκτικά παίρνω ρίσκο, κλείνω τα μάτια κι ό,τι βγει»
  • «Θεωρώ ότι δύσκολα θα βρω άτομο να επικοινωνήσω με τον ίδιο τρόπο. Είμαι και δυνατός εγκεφαλικά, αλλά και ευγενής ως ψυχή. Δεν μπορώ αυτούς που επιδεικνύουν τις διανοητικές τους δυνάμεις και με ωμότητα ή αγένεια, ή τσαμπουκά, μειώνουν τους συνομιλητές τους. Θέλω να μιλάω με ανθρώπους που είναι και έξυπνοι και ευγενικοί».
  • «Ξεπερνάω προβλήματα πολύ πιο εύκολα από άλλους, βρίσκω λύσεις εύκολες και βατές, υλοποιήσιμες και δίκαιες. Παρόλα αυτά, αν οι άλλοι δεν τις θέλουν, τις παίρνω και φεύγω. Δεν θα κάτσω να πείσω κανέναν ηλίθιο για την ορθότητα των σκέψεων μου».
  • «Μισώ, μισώ, μισώ, να μου μιλάνε, λες και μιλάνε σε 5χρονο, επειδή δεν εκφράζομαι με τσαμπουκά. Λέτε να μην ξέρω μπινελίκια σε τουλάχιστον 3 γλώσσες; Ρε, ελάτε στα συγκαλά σας, μην έρθω εγώ εκεί και παραγνωριστούμε!»

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved