Είναι ο Ζυγός σχεσάκιας; Πραγματικότητα ή… μύθος;

Πόσο σύντομη την θέλεις την απάντηση και για ποιον πλανήτη; Τον Ήλιο (ζώδιο), τον ωροσκόπο, την Σελήνη ή την Αφροδίτη;

Σοφία Ανδρικοπούλου
Είναι ο Ζυγός σχεσάκιας; Πραγματικότητα ή… μύθος;

Πάμε να το αναλύσουμε λίγο το όλο πράγμα πριν βγάλουμε λάθος συμπεράσματα!

Ο Ζυγός, θέλει να έχει μια σχέση, ναι. Είναι αλήθεια ότι φωτίζεται και ανθίζει όταν είναι όμορφα και ευτυχισμένα ζευγαρωμένος. Όμως κάτσε και σκέψου λίγο: πόσοι βρίσκουμε ένα ταίρι και τέλος; Ζευγαρώσαμε και τέρμα, δεν συμβαίνει κάτι άσχημο, δεν τσακωνόμαστε, δεν χωρίζουμε. Σπάνιο, έτσι; Ε, το ίδιο συμβαίνει και με τον Ζυγό. Μπαίνει σε σχέση, βλέπει ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα και βγαίνει.

Γιατί όμως είναι σημαντικό να βρίσκεται σε μια σχέση; Επειδή για να ισορροπήσει η Ζυγαριά, θέλει δυο βάρη, ένα από την μια κι ένα από την άλλη. Κι ο Ζυγός, επιδιώκει να έχει την φυσική παρουσία ενός ανθρώπου στην ζωή του, να τον ισορροπεί, να έχει κάποιον δικό του άνθρωπο, να τον εμπιστεύεται και να αφήνεται σε αυτόν.

Μπορεί να βρίσκεται εκτός σχέσης για μεγάλο χρονικό διάστημα; Και ναι και όχι. Ναι, γιατί αν δεν έχει άλλη επιλογή, θα το κάνει και όχι, διότι δεν το θέλει πραγματικά. Αν έχεις γνωρίσει Ζυγό που απολαμβάνει την μοναχικότητα, Σκορπιό ή Παρθένο πολύ, έχει στο ωροσκόπιο του. Σε γενικές γραμμές, ο Ζυγός τείνει να κάνει λάθη όταν είναι μεγάλα χρονικά διαστήματα μόνος του. Τα λάθη του, έχουν να κάνουν με τις επιλογές των συντρόφων του. Αν ξεπεράσει ένα όριο χρονικό μοναξιάς, επιλέγει βιαστικά και συνήθως την πατάει.

Αν πρέπει να λοιπόν να απαντήσω στην ερώτηση «είναι ο Ζυγός σχεσάκιας;», θα έλεγα ότι είναι φλερτάκιας, αλλά είναι σχεσάκιας, όσο είμαστε όλοι όσοι θέλουμε να είμαστε καλά κι ευτυχισμένοι με έναν καλό σύντροφο δίπλα μας. Παύει να είναι… σχεσάκιας, όταν βρει το αποκούμπι του!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved