Τα ζώδια με την μεγαλύτερη ακεραιότητα

Είναι γνωστά για τις αρχές τους και για τον άγραφο κώδικα τιμής τον οποίο και ακολουθούν

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια με την μεγαλύτερη ακεραιότητα

Κοινώς δεν κάνουν λαμογιές. Παίζουν σχεδόν πάντα δίκαια και στα ίσια. Δεν τα ενδιαφέρει να κερδίζουν με αθέμητα μέσα και δεν το έχουν και ανάγκη για να τα λέμε όλα. Μπορούν να πάρουν αυτό θέλουν ή να κάνουν αυτό που θέλουν χωρίς να χρειαστεί να παίξουν βρώμικα. Πάμε να δούμε σε ποια ζώδια αναφερόμαστε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν παίζει βρώμικα παιχνίδια. Δεν είναι τέτοιος τύπος. Το αντίθετο. Έχει μέσα του μπέσα και είναι ακέραιος. Ούτε ψέματα λέει. Δεν το χρειάζεται. Γιατί πολλές φορές δεν έχει κάτι να κρύψει και το κυριότερο είναι πως αν κάτι θελήσει, απλά θα το πει. Δεν τον νοιάζει να κάνει λαμογιές και δεν τις ανέχεται κιόλας. Ξέρει να παίζει στα ίσια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος κάνει πάντα αυτό που πρέπει. Το σωστό. Παίζει δίκαια. Δεν είναι το άτομο που θα σου πει τα ατελείωτα ψέματα και θα σου κάνει λαμογιές. Δεν τις έχει ανάγκη. Ξέρει ότι μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς αυτές. Είναι ένα άτομο με αρχές και στο μυαλό της έχει διάφορα κουτάκια με άγραφους νόμους που ακολουθεί πιστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσα είπαμε για την Παρθένο, ισχύουν σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό για τον Αιγόκερω. Είναι ένα άτομο που δεν θα σκαρφιστεί λαμογιές και δεν θα μπει στην διαδικασία να παίξει βρώμικα. Δεν έχει ανάγκη να χρησιμοποιήσει αθέμιτα μέσα γιατί ξέρει πολύ καλά τις δυνατότητές του και την δύναμή του. Γνωρίζει ότι μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς να χρειαστεί να "κλέψει".

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved