Τα ζώδια που μιλούν ανοιχτά για τα συναισθήματά τους στον σύντροφό τους

Μοιράζονται όλα όσα νιώθουν

Και αυτό φυσικά βοηθά πολύ την σχέση τους. Γιατί πώς θα μπορούσε να υπάρξει μια υγιής σχέση αν δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι και αν δεν λένε και οι δυο πλευρές όλα όσα νιώθουν και θέλουν. Εντάξει, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι τόσο ανοιχτοί όσο αυτά τα ζώδια, αλλά και πάλι...

Στο σημερινό άρθρο θα σου μιλήσουμε για τους τρεις εκπροσώπους του ζωδιακού που είναι αυτό που λέμε... μανούλες στο να σου λένε όλα όσα νιώθουν για σένα. Σίγουρα πάει κάπου το μυαλό σου, αλλά μην ανησυχείς, δεν αργεί η αποκάλυψη.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Πρώτος πρώτος, ο Κριός! Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς; Ο Κριός τα λέει όλα έξω από τα δόντια. Δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό του. Ό,τι σκέφτεται το λέει. Η αλήθεια είναι ότι δεν βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό του πρώτα και γι αυτό του είναι τόσο εύκολο να πει όσα νιώθει. Είναι συνήθεια για εκείνον και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Γιατί πολύ απλά αν δεν πει όσα θέλει, θα "σκάσει".

Δεύτερο ζώδιο, ο ένας και μοναδικός, Ζυγός! Μα προφανώς και τον περίμενες στην σχετική μας λίστα. Είναι γνωστός για τον ρομαντισμό του, την τρυφερότητά του και την ανάγκη του για το "εμείς". Ο Ζυγός ξέρει πολύ καλά πώς να εκφράζει όσα νιώθει. Και το κάνει γιατί με αυτό τον τρόπο δείχνει την αγάπη του με πράξεις και χαίρεται να βλέπει την ικανοποίηση και την χαρά στο πρόσωπο του/της άλλου/ης.

Από την "παρέα" δεν θα μπορούσε να λείπει ο Καρκίνος. Αν τον "κόψεις", θα δεις μέσα στις φλέβες του να κυλούν συναισθήματα. Είναι στο DNA του το να "νιώθει" και ξέρει πάρα πολύ καλά πώς να εκφράζει τα συναισθήματά του. Όταν αγαπά, δεν κρύβεται. Θέλει να το φωνάζει σε όλο τον κόσμο.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved