Τα ζώδια που δίνουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης και τους τηρούν

Είτε στις φιλικές είτε στις ερωτικές τους σχέσεις.

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που δίνουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης και τους τηρούν

Είναι πιστά ως το τέλος. Όταν δίνουν τον λόγο τους, τον κρατάνε. Δεν προδίδουν φιλίες και σχέσεις. Μπορείς να βασιστείς πάνω τους και θα ξέρεις ότι θα είναι δίπλα σου σε κάθε εύκολη η δύσκολη στιγμή σου. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να σου τα αναλύσουμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο λόγος του Ταύρου, είναι συμβόλαιο. Είναι από τα άτομα που έχουν τη μεγαλύτερη μπέσα. Για τους δικούς του ανθρώπους και για όσους αγαπά, γίνεται ασπίδα προστασίας. Είναι πάντα εκεί και δεν παίρνει ποτέ όσα λέει πίσω. Αν ο Ταύρος πει ότι είναι φίλος σου, θα είναι φίλος σου για μια ζωή!

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας αν σου δώσει την καρδιά του ή την φιλία του, θα το κάνει για πάντα. Δεν παίρνει τίποτα πίσω. Είναι πιστός στις σχέσεις του και δεν "πουλάει" όσους αγαπάει. Ειδικά τα άτομα της οικογένειάς του και τις παρέες του, τα βάζει πολλές φορές πάνω και από τον εαυτό του. Και μπορεί να "βγάλει δόντια" αν νιώσει ότι κινδυνεύουν ή κάποιος πάει να τα πειράξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν ο Λέοντας βγάζει δόντια μια φορά, πού να δεις τι είναι ικανός να κάνει ο Σκορπιός για όσους νοιάζεται και αγαπά. Δεν κάνει παρέες απλά και μόνο για να λέει ότι έχει φίλους. Είναι από τα πιο πιστά άτομα που θα μπορούσες να έχεις δίπλα σου, τα οποία θα σε στηρίξουν ως το τέλος. Και στις σχέσεις του είναι εξίσου πιστός. Η προδοσία δεν είναι στο αίμα του και τη σιχαίνεται. Να θυμάσαι πάντα ότι ο Σκορπιός αντιδρά και ανταπαντά μόνο εάν προκληθεί άσχημα. Όσο του φέρεσαι σωστά και τίμια, είναι σωστός και τίμιος απέναντί σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλά λέγονται για τους Αιγόκερους και η αλήθεια είναι ότι τα υπόλοιπα ζώδια δεν τους έχουν και σε τόση εκτίμηση. Ωστόσο θα πρέπει να αναγνωριστεί στον Αιγόκερω ότι είναι ένα άτομο με μπέσα. Βασίζεσαι πάνω του. Αυτό που λέει το κάνει πράξη, δεν κοροϊδεύει και είναι ντόμπρος. Σε όσους αγαπά και νοιάζεται, στέκεται βράχος. Βάζει πλάτη για όλα και δεν εγκαταλείπει τους δικούς του ανθρώπους.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved