Τα ζώδια που μαζί δεν κάνουν και χώρια... δεν μπορούν

Είναι μια σχέση αγάπης και μίσους μαζί

Λατρεύουν να μισούν ο ένας τον άλλο. Βέβαια όσο μίσος μπορεί να υπάρξει μεταξύ τους, άλλη τόσο έλξη υπάρχει ανάμεσά τους. Δεν είναι ακριβώς ετερώνυμα γιατί μοιάζουν αρκετά στον χαρακτήρα τους και έχουν και τον ίδιο κυβερνήτη.

Δεν θα σε κρατήσουμε για πολύ σε αγωνία. Θα σου αποκαλύψουμε ότι μιλάμε για τον Κριό και τον Σκορπιό. Ο μεν Κριός έχει κυβερνήτη του τον Άρη, ενώ για τον Σκορπιό, ο Άρης ήταν ο κυβερνήτης πλανήτης του πριν την ανακάλυψη του Πλούτωνα. Και συνεχίζει να θεωρείται συγκυβερνήτης του και σήμερα.

Αν έχει τύχει ποτέ να βρεθείς σε μια παρέα όπου υπάρχουν ο Κριός και ο Σκορπιός ή να συναναστρέφεσαι με ένα ζευγάρι που ανήκει σε αυτά τα ζώδια, τότε καταλαβαίνεις πολύ καλά για τι πράγμα μιλάμε.

Υπάρχει ένταση μεταξύ τους και μια μάχη για κυριαρχία και επικράτηση. Ωστόσο υπάρχει και αυτή η ακαταμάχητη έλξη που τους κάνει να μένουν μαζί και να μην μπορούν να ζήσουν ο ένας μακριά από τον άλλο. Μέχρι ενός σημείου η σχέση τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και τοξική, αλλά μιλάμε για δύο ζώδια που αντέχουν πολλά και που η κόντρα τα θρέφει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved