Αυτά τα ζώδια σκουπίδια πιάνουν, «χρυσό» τα κάνουν

Μπορούν να κάνουν θαύματα με τα χέρια τους

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια σκουπίδια πιάνουν, «χρυσό» τα κάνουν

Έχεις ακούσει τη φράση που λέει: "τα σκουπίδια του ενός, ο θησαυρός του άλλου;" Ε, λοιπόν, αυτή η φράση ταιριάζει γάντι στα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω. Τα άτομα αυτά έχουν ταλέντο στο να μετατρέπουν κάτι παλιό ή χαλασμένο, σε κάτι εντελώς καινούργιο και "μεταμορφωμένο". Πιάνουν τα χέρια τους και μέσα από αυτή τη δραστηριότητα μπορούν να βγάλουν και αρκετά χρήματα. Το μόνο που χρειάζονται, είναι να βρουν κάτι που κάποιος έχει πετάξει και με τα κατάλληλα υλικά, να το μεταμορφώσουν και να το πουλήσουν ως vintage.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος λατρεύει ότι έχει να κάνει με την παράδοση. Τα vintage κομμάτια είναι από τα αγαπημένα του. Αρκετά συχνά θα τον δεις να αγοράζει από thrift stores ρούχα, αξεσουάρ και διάφορα αντικείμενα και να τα μεταποιεί. Πιάνει το χέρι του και το κάνει με μεράκι. Μπορεί να δημιουργήσει μικρούς θησαυρούς από κάτι το οποίο ήταν εντελώς χαλασμένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος θέλει να δημιουργεί. Πιάνουν τα χέρια της. Έχει συνήθως όλα τα εργαλεία στο σπίτι και της αρέσει να ανακατασκευάζει διάφορα αντικείμενα. Δεν είναι από τα άτομα που θα πετάξει εύκολα κάτι αν μπορεί να το επιδιορθώσει ή να το αναδιαμορφώσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα πάρει κάτι από τον δρόμο, αλλά αν κάποιος δικός της άνθρωπος δεν χρειάζεται κάτι, τότε θα το πάρει εκείνη και θα το φτιάξει από την αρχή σαν καινούργιο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ο τρίτος στην σχετική μας λίστα και η θέση αυτή του ανήκει επάξια. Οτιδήποτε και να χρειαστεί να μαστορέψει, θα το καταφέρει. Είναι ικανός, μαθαίνει γρήγορα και σίγουρα μέσα στο σπίτι ή στην αποθήκη του, έχει μια μικρή εργαλειοθήκη. Θα καταπιαστεί με όλα, ενώ οι κατασκευές είναι κάτι που του αρέσει ιδιαίτερα. Μπορεί άνετα να πάρει οτιδήποτε παλιό και να το κάνει να δείχνει σαν καινούργιο.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved