Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Τα λάθη που κάνεις στο κρεβάτι και πρέπει άμεσα να διορθώσεις

Για το δικό σου καλό φυσικά!

Εντάξει και για του/της συντρόφου σου. Προς όφελος και των δυο σας θα είναι να το ψάξεις λίγο παραπάνω και να διορθώσεις τα όποια λάθη κάνεις στο κρεβάτι. Εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο, μην το ξεχνάς. Επίσης για να μπορέσει να κρατήσει μια σχέση και να είναι υγιής, πρέπει μεταξύ άλλων το σεξ στο ζευγάρι να είναι σε ένα... επίπεδο ικανοποιητικό και για τους δύο.

Ταύρος

Γιατί όλο παράπονα για το σεξ; Βάλε σε παρακαλώ στην άκρη τις επικρίσεις και απλά άφησε τον εαυτό σου να το απολαύσει. Ξέρεις ότι σου αρέσει η όλη διαδικασία, αλλά καλό θα ήταν να το μοιράζεσαι αυτό το συναίσθημα και με τον/την άλλο/η και να του/της λες ακριβώς πόσο ωραία σε κάνει να νιώθεις.

Παρθένος

Ok, χρειάζεται τα σεντόνια να είναι καθαρά και να δείχνεις δελεαστικός/η. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πας να πάρεις νέα σεντόνια πανάκριβα από βαμβάκι ή να έχεις το τέλειο σώμα. Άσε την ανάγκη σου για την τελειότητα και δες πόσο και οι δύο θα απολαύσετε περισσότερο παίζοντας παιχνίδια στο στρώμα... που δεν χρειάζεται να είναι ορθοπεδικό, παρεμπιπτόντως.

Αιγόκερως

Έχεις μια μεγάλη ανάγκη να νιώθεις ασφαλής τόσο στη ζωή σου όσο και στο σεξ. Πρέπει να χαλαρώσεις λίγο. Να το απολαύσεις. Μην είσαι τόσο στην τσίτα και μην μεταφέρεις τα άγχη της δουλειάς και της καθημερινότητας στο κρεβάτι σας. Το μυστικό είναι να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το σεξ αφού πρώτα έχεις "αδειάσει" το μυαλό σου από σκέψεις.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved