Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Τα λάθη που κάνεις στο κρεβάτι και πρέπει άμεσα να διορθώσεις

Για το δικό σου καλό φυσικά!

Άννα Ζαμάνη
Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Τα λάθη που κάνεις στο κρεβάτι και πρέπει άμεσα να διορθώσεις

Εντάξει και για του/της συντρόφου σου. Προς όφελος και των δυο σας θα είναι να το ψάξεις λίγο παραπάνω και να διορθώσεις τα όποια λάθη κάνεις στο κρεβάτι. Εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο, μην το ξεχνάς. Επίσης για να μπορέσει να κρατήσει μια σχέση και να είναι υγιής, πρέπει μεταξύ άλλων το σεξ στο ζευγάρι να είναι σε ένα... επίπεδο ικανοποιητικό και για τους δύο.

Δίδυμος

Μήπως μιλάς λίγο παραπάνω από ό,τι θα έπρεπε; Πρέπει να χαλαρώσεις, να απολαύσεις τη στιγμή και να αφήσεις τις συζητήσεις για μετά. Την ώρα που κάνετε ό,τι κάνετε, δεν είναι και το καλύτερο πράγμα το να μην βάλεις γλώσσα μέσα. Χρησιμοποίησέ τη για άλλα πράγματα και όχι για να μιλάς. Είσαι άτομο που πρώτα διεγείρεσαι πνευματικά. Δεκτό, απλά μην το παρακάνεις.

Ζυγός

Σταμάτα να είσαι τόσο people pleaser. Κοίταξε λίγο και την δική σου ικανοποίηση. Το σεξ είναι για tango για δύο και όχι για έναν. Πρέπει και εσύ να πάρεις. Και πολλά. Μην σκέφτεσαι μόνο το πόσα θα δώσεις, αλλά και το πόσα θα πάρεις. Και θα δεις πόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για σένα.

Υδροχόος

Είσαι ένα άτομο που βαριέται εύκολα και θέλει εναλλαγές στη ζωή του, αλλά και στο κρεβάτι του. Μίλα με το ταίρι σου και μοιράσου όλους τους προβληματισμούς και τα θέλω σου. Όσο εκκεντρικά και αν ακούγονται αυτά που σου αρέσουν, θέλεις και σε ικανοποιούν, θα πρέπει να τα εκφράσεις για να ξέρει και ο/η άλλος/η τι πρέπει να κάνει. Μην καταπιέζεις τις προτιμήσεις σου και πέφτεις σε ρουτίνα και μετά βαριέσαι. Γιατί ούτε εσύ περνάς καλά, ούτε και το ταίρι σου.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved