Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ: Τα λάθη που κάνεις στο κρεβάτι και πρέπει άμεσα να διορθώσεις

Για το δικό σου καλό φυσικά!

Άννα Ζαμάνη
Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ: Τα λάθη που κάνεις στο κρεβάτι και πρέπει άμεσα να διορθώσεις

Εντάξει και για του/της συντρόφου σου. Προς όφελος και των δυο σας θα είναι να το ψάξεις λίγο παραπάνω και να διορθώσεις τα όποια λάθη κάνεις στο κρεβάτι. Εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο, μην το ξεχνάς. Επίσης για να μπορέσει να κρατήσει μια σχέση και να είναι υγιής, πρέπει μεταξύ άλλων το σεξ στο ζευγάρι να είναι σε ένα... επίπεδο ικανοποιητικό και για τους δύο.

Καρκίνος

Το σεξ είναι απόλαυση και όχι η στιγμή για να βγάλεις γκρίνια και μίρλα στο ταίρι σου. Προσπάθησε να το χαρείς και να νιώσεις την κάθε στιγμή. Μην "μαυρίζεις" την όλη πράξη με σκέψεις και λόγια που δεν είναι της παρούσης. Χαλάρωσε, ζήστο και την γκρίνια άστη για μετά...

Σκορπιός

Μην νομίζεις ότι ο άνθρωπός σου μπορεί να αποδώσει το καλύτερο που μπορεί στο κρεβάτι, αν έχεις μόλις εξαπολύσει το κεντρί σου, πάνω του/της. Να ξέρεις ότι για να είναι καλός/η στο κρεβάτι θα πρέπει κι εσύ να φερθείς ανάλογα και να τον/την πάρεις με το καλό. Μπορεί να κάνετε καυτό και παθιασμένο σεξ μετά από μια μάχη, αλλά αυτό δεν θα γίνεται πάντα.

Ιχθύς

Η έλλειψη φαντασίας στο σεξ μπορεί να σε τρελάνει. Γιατί δεν έχεις απλά φαντασία. Όσκαρ σεναρίου παίρνεις άνετα. Αν λοιπόν το ταίρι σου, δεν προσφέρει τίποτα καινούργιο ή ξεχωριστό, τότε καλό θα είναι να μιλήσεις, να του/της πεις τι θέλεις ακριβώς και να τα βρείτε. Μην καταπιέζεσαι και βοήθησέ τον/την εσύ δίνοντας περισσότερες ιδέες.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved