Τα ζώδια που επιλέγουν την σικ και λιτή πολυτέλεια

Ντύνονται με ρούχα γνωστών οίκων μόδας, αποφεύγοντας όμως τα μεγάλα logo

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που επιλέγουν την σικ και λιτή πολυτέλεια

Τους αρέσει η πολυτέλεια και η ποιότητα. Ξοδεύουν αρκετά χρήματα για τα outfits τους, καθώς ψωνίζουν από μεγάλους οίκους μόδας, αλλά δεν τους ενδιαφέρει να προκαλούν και να τραβούν τα βλέμματα και την προσοχή με λογότυπα που μπορεί κανείς να διακρίνει από το χιλιόμετρο. Έχουν γούστο και επιλέγουν την σικ και διακριτική πολυτέλεια. Αυτοί που πρέπει να ξέρουν, ξέρουν και ο κύκλος τους, αναγνωρίζει την ποιότητα πάνω τους, χωρίς αυτή να πρέπει να κάνει... "μπάμ".

ΖΥΓΟΣ

Όταν ο Ζυγός έχει την οικονομική δυνατότητα να ψωνίσει κάτι καλό, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσει το κάτι παραπάνω για κάτι ποιοτικό και σικάτο. Του αρέσουν τα όμορφα και ξεχωριστά πράγματα, επενδύει σε ακριβά κομμάτια, αλλά επιλέγει τα ρούχα του και τα αξεσουάρ του να είναι διακριτικά και να μην έχουν πάνω τους μεγάλα λογότυπα γνωστών οίκων μόδας. Δεν τον ενδιαφέρει να εντυπωσιάσει με αυτόν τον τρόπο. Ξέρει ότι μαγνητίζει τα βλέμματα με το στιλ του ούτως ή άλλως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι της άποψης ότι γενικά δεν χρειάζεται να προκαλείς με την εξωτερική σου εμφάνιση για να κάνεις ντόρο. Ξέρει ότι η ποιότητα δεν χρειάζεται απαραίτητα να συνοδεύεται από κάτι κραυγαλέο και έντονο. Δεν θέλει κιόλας να τραβά τα βλέμματα των γύρω του. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του και νιώθει και αμήχανα αν καρφώνουν οι γύρω του πάνω του το βλέμμα τους. Δεν θα δεις έναν Αιγόκερω να κυκλοφορεί με τεράστια λογότυπα πάνω του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι της άποψης πως ό,τι δίνεις, αυτό παίρνεις. Ξέρει πολύ καλά πως αν θες ποιότητα, θα πρέπει να την πληρώσεις, οπότε δεν θα διστάσει να πάρει κάτι καλό για τον εαυτό της και ας είναι ακριβό. Μπορεί να μην αγοράσει πολλά, αλλά αυτά που θα πάρει θέλει να είναι ποιοτικά και κομψά. Θα αποφύγει και εκείνη τα μεγάλα λογότυπα και θα επιλέξει πιο διακριτικά ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία θα της πηγαίνουν και θα είναι γουστόζικα και σχετικά μοναδικά. Όχι κάτι που θα το φοράνε όλοι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved