Κριός, Λέων, Τοξότης: Τα λάθη που κάνεις στο κρεβάτι και πρέπει άμεσα να διορθώσεις

Για το δικό σου καλό φυσικά!

Εντάξει και για του/της συντρόφου σου. Προς όφελος και των δυο σας θα είναι να το ψάξεις λίγο παραπάνω και να διορθώσεις τα όποια λάθη κάνεις στο κρεβάτι. Εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο, μην το ξεχνάς. Επίσης για να μπορέσει να κρατήσει μια σχέση και να είναι υγιής, πρέπει μεταξύ άλλων το σεξ στο ζευγάρι να είναι σε ένα... επίπεδο ικανοποιητικό και για τους δύο.

Κριός

Αντί να βιάζεσαι και να τα κάνεις όλα γρήγορα, για κοίτα σιγά-σιγά την επόμενη φορά να δεις αν μπορείς να καταλάβεις τι θα μπορούσε να ικανοποιήσει τον/την σύντροφό σου περισσότερο. Το σεξ θα πρέπει να είναι ένα «αργό» άθλημα! Δεν είναι 100αρι, είναι Μαραθώνιος.

Λέων

Δεν σου έχει πει ποτέ κανένας ότι το σεξ υποτίθεται ότι θα πρέπει να είναι διάλειμμα από την μάχη της γάτας με το ποντίκι; Μην αφήνεις τον εαυτό σου να μετατρέπει το σεξ σε διαγωνισμό για το ποιος/α είναι ο/η καλύτερος εραστής ή ποιος φαίνεται καλύτερος πάνω σε κάτι.

Τοξότης

Αγαπάς το "κυνήγι" και στη συνέχεια βαριέσαι όταν επιτύχεις το στόχο σου. Εστιάζεις στο πόσο καλό θα είναι να πάρεις ό,τι θέλεις για διασκέδαση, αλλά σκέψου και τι γίνεται με τον άνθρωπο που απλά «έπιασες στα δίχτυα σου»; Έχεις την τάση να ξεχνάς ότι υπάρχει; Λοιπόν, δεν αποτελεί έκπληξη ότι κι αυτός/η χάνει το ενδιαφέρον. Είναι καιρός για μια νέα στρατηγική, μια που να μην είναι τόσο εγωιστική.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved