Οι «καλλιτέχνες» του ζωδιακού

Η τέχνη «κυλάει» στο αίμα τους

Άννα Ζαμάνη
Οι «καλλιτέχνες» του ζωδιακού

Δεν έχει σημασία αν αυτά τα ζώδια ακολουθήσουν κάποιο καλλιτεχνικό επάγγελμα ή όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι γεννιούνται με ένα έμφυτο ταλέντο, το οποίο αν το καλλιεργήσουν και ασχοληθούν πραγματικά, τότε μπορούν άνετα να γίνουν επιτυχημένα στον τομέα τους. Τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω θα μπορούσαν να γίνουν πολύ μεγάλοι ζωγράφοι, ποιητές, συγγραφείς, γλύπτες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μουσικοί, χορευτές και πολλά άλλα.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας λατρεύει το θέατρο και την υποκριτική. Του αρέσει η σκηνή, ο κόσμος και η αποθέωση. Είναι και λίγο… drama queen στη ζωή του εδώ που τα λέμε οπότε το επάγγελμα του ηθοποιού του ταιριάζει γάντι. Ο Λέοντας θα ξετρελαινόταν αν του δινόταν η η ευκαιρία να ερμηνεύσει έναν ρόλο που θα αφήσει εποχή και να είναι ξεχωριστός. Έχει επίσης μεγάλη αγάπη στα θεατρικά κοστούμια και όλα αυτά που τον βοηθούν να μεταμορφωθεί σε κάποιον/α άλλο/η.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός θα μπορούσε άνετα να εκμεταλλευτεί το ταλέντο που έχει στον λόγο και να γίνει ποιητής ή συγγραφέας. Λατρεύει και εκτιμά την ομορφιά, οπότε θα μπορούσε να γίνει και γλύπτης ή ζωγράφος γιατί αντιλαμβάνεται με μια ματιά και μόνο την ομορφιά που οι άλλοι γύρω του δεν βλέπουν. Και τραγουδιστής ή μουσικός θα μπορούσε να είναι άνετα γιατί συνήθως έχει ωραία φωνή και μια έφεση στα μουσικά όργανα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς έχει αστείρευτη φαντασία. Είναι ο μόνος που μπορεί να γράψει ποιήματα και βιβλία με απίθανες ιστορίες και πλοκές και που κανείς άλλος δεν μπορεί να σκεφτεί. Ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Ιχθύ πάντως είναι και ο χορός. Κανείς δεν χορεύει τόσο καλά και δεν μπορεί να λυκνίσει το κορμί του, όπως ένας Ιχθύς. Μπορεί να σε μαγέψει με τις κινήσεις του. Δεν έχει σημασία αν θα ασχοληθεί με το κλασικό μπαλέτο ή με οποιοδήποτε άλλο είδος χορού.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved