Οι... Πουαρό του ζωδιακού

Τίποτα δεν τους ξεφεύγει και λύνουν κάθε μυστήριο

Άννα Ζαμάνη
Οι... Πουαρό του ζωδιακού

Λαγωνικά σκέτα είναι! Δεν τους ξεφεύγει καμία λεπτομέρεια. Κανείς δεν τα ξεγελά. Είναι ανιχνευτές ψέματος με πόδια. Άσε που τρελαίνονται για τα μυστήρια και ντοπάρονται με το να τα λύνουν. Εντάξει, πρέπει να το παραδεχτούμε ότι είναι έξυπνα άτομα που κόβει το μάτι τους και δεν τα ξεγελά κανείς. Και ναι, έχουν και ένστικτο και μυρίζονται το ψέμα και την ενοχή από το χιλιόμετρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κανείς δεν ξεγελά την Παρθένο. Το ζώδιο που έχει μύτη "λαγωνικού". Δεν της ξεφεύγει καμία λεπτομέρεια, είναι ικανή να ψάχνει ψύλλους στα άχυρα και να διασταυρώνει κάθε πληροφορία που συλλέγει. Θα σταθεί σε κάθε λεπτομέρεια και να ξέρεις ότι το μάτι της "κόβει". Δεν την ξεγελά κανείς αν βάλει κάτι στο μυαλό της και θελήσει να το ερευνήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι δυνατόν να κρατηθεί κάτι κρυφό από έναν Σκορπιό; Μιλάμε για τον άνθρωπο που μπορεί να διαβάσει το μυαλό σου απλά και μόνο κοιτάζοντάς σε στα μάτια. Το ένστικτό του τον οδηγεί και δεν κάνει ποτέ λάθος. Θα ανακαλύψει όλα όσα κρύβεις και δεν του ξεφεύγει το παραμικρό. Μυρίζεται το ψέμα και την ενοχή και έχει τον τρόπο να ξεσκεπάζει μυστικές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κανείς δεν μπορεί να συναγωνιστεί το κοφτερό μυαλό του Δίδυμου. Κάνει τόσες σκέψεις μέσα σε ένα δευτερόλεπτο που πραγματικά δεν έχει αντίπαλο. Υπεραναλύει τα πάντα, είναι παρατηρητικός όταν και όπου θέλει και μπορεί να ξεσκεπάσει κάθε θαμμένο μυστικό. Μην ξεχνάς ότι έχει και μια χαριτωμένη προσέγγιση στα πράγματα που τον κάνει συμπαθή με αποτέλεσμα οι άλλοι να του ανοίγονται και να του λένε πληροφορίες.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved