Αυτά τα ζώδια ελκύονται από την «παρανομία»

Δεν ακολουθούν ποτέ νόμους και κανόνες

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια ελκύονται από την «παρανομία»

Εντάξει δεν είπαμε ότι είναι και εγκληματίες... Προς Θεού. Αλλά να ξέρεις ότι τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, εξιτάρονται με το να παραβαίνουν τους νόμους και τους κανόνες. Θέλουν να νιώθουν την έξαψη που τους προσφέρει το να κάνουν πράγματα που κανονικά δεν επιτρέπεται. Δηλαδή ότι δεν είναι και τόσο... καλά παιδιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά ο Τοξότης είναι ένα άτομο που θα κάνει αυτό που θέλει εκείνος. Δεν θα λογαριάσει και τόσο νόμους και κανόνες. Μην ξεχνάς ότι έχει μια τεράστια αδυναμία σε ό,τι έχει να κάνει με την τύχη. Την κυνηγά την τύχη του επειδή ξέρει ότι ο Δίας τον ευνοεί και του χαρίζει διάφορα κέρδη. Αρκετά συχνά θα τον δεις να τζογάρει είτε επίσημα είτε... ανεπίσημα σε καζίνο και λέσχες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς λόγω χαρακτήρα, φωνή και συμπεριφοράς, μπορεί να κάνει πολλά χωρίς κανείς να τον πάρει είδηση. Του αρέσει να είναι το καλό παιδί που κάνει μεταξύ άλλων και κακές παρέες και μπλέκεται με τα λάθος άτομα. Οι επικίνδυνες συναναστροφές τον εξιτάρουν. Μην ξεχνάς ότι κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας που έχει να κάνει μεταξύ άλλων με την εξαπάτηση και την παρανομία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved