Αυτά τα ζώδια, αγαπούν τα δύσκολα

Το εύκολο τα ξενερώνει...

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια, αγαπούν τα δύσκολα

Πολύ απλά γιατί τα εύκολα είναι για τους αδύναμους και τα δύσκολα για τους δυνατούς. Αυτό θα σου απαντήσουν αν τα ρωτήσεις. Και αυτό είναι και το mentality τους. Δεν βρίσκουν κανένα νόημα στο να αποκτούν πράγματα ή και ανθρώπους με ευκολία. Θέλουν το ζόρι τους. Θέλουν να καταβάλουν προσπάθεια. Να νιώσουν ότι "κυνήγησαν" και πέτυχαν. Ότι γενικά είναι επιτυχημένοι "κυνηγοί". Πάμε να δούμε σε ποια ζώδια αναφερόμαστε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι μαθημένος από μικρός στα δύσκολα. Δεν του έρχονται και πολύ εύκολα τα πράγματα στη ζωή του κυρίως επειδή εκείνος κάνει τα εύκολα δύσκολα. Λόγω νοοτροπίας και σκέψης. Όπως και να έχει όμως, για τον Αιγόκερω κάτι που το αποκτά κανείς εύκολα δεν έχει αξία. Ό,τι μπορούν να το έχουν οι πολλοί ή να το καταφέρουν οι πολλοί δεν τον ενδιαφέρει καν...

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι γεννημένος κυνηγός. Θέλει όσα αποκτά να κοπιάζει για να τα αποκτήσει. Να στήνει μια "παγίδα", να έχει ένα βαθμό δυσκολίας το όλο "κυνήγι". Δεν μπορεί να είναι αυτό που λέμε "πέσε πίτα να σε φάω". Είναι δραστήριος και υπερκινητικός. Και το κυριότερο είναι ότι η δυσκολία και το ακατόρθωτο τον εξιτάρουν ακόμα περισσότερο. Όσο πιο εύκολο είναι κάτι για εκείνον, τόσο πιο πολύ ξενερώνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τον Σκορπιό, όταν κάτι είναι εύκολο, παράλληλα είναι και λίγο... ύποπτο. Δεν τον εξιτάρει να αποκτά στη ζωή του κάτι που μπορούν να το έχουν όλοι με άνεση. Θέλει τα ακατόρθωτα, τα ζόρικα σκηνικά στη ζωή του. Είναι και λίγο άτομο που... αυτοβασανίζεται και όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, ο κόσμος να χαλάσει θα το αποκτήσει. Δεν δέχεται ότι κάτι δεν μπορεί να γίνει. Θα βρει εκείνος τρόπο και θα το κάνει πράξη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved