Τα ζώδια αυτά λένε ψέματα μόνο αν χρειαστεί

Αναγκάζονται από τις καταστάσεις

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια αυτά λένε ψέματα μόνο αν χρειαστεί

Δεν είναι αυτό που λέμε οι κλασικοί ψεύτες ή παπατζήδες. Για να τα λέμε και όλα, λίγο ή πολύ όλοι μας λέμε ψέματα, απλά ο καθένας το κάνει και για άλλο λόγο. Άλλοι το κάνουν ακόμα και χωρίς λόγο βέβαια, άλλοι πάλι επειδή απλά… μπορούν και άλλοι επειδή αναγκάζονται λόγω των συνθηκών και των περιστάσεων. Τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω ανήκουν στην τρίτη κατηγορία που σου αναφέραμε.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας ψεύτης δεν είναι, αλλά αν χρειαστεί, μπορεί να πει αρκετά καλά ψέματα και να γίνει εύκολα πιστευτός. Για να ξέρεις, θα το κάνει μόνο αν χρειαστεί να καλύψει μια κατάσταση και να μην στεναχωρήσει ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο. Θα προτιμήσει δηλαδή να πει ένα αθώο ψεματάκι για να αποφύγει να δει αυτόν/ην που αγαπά να πονά ή να στεναχωριέται. Θα το διαχειριστεί μόνος του ό,τι κι αν είναι και θα τη δώσει τη λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως γενικά σιχαίνεται το ψέμα και τις ψεύτικες καταστάσεις, όμως αναγνωρίζει ότι κάποιες φορές, είναι υποχρεωτικό να πεις μερικά ψέματα για να το... κοινό καλό. Θα είναι αρκετά πιστευτός να ξέρεις στα ψέματα που θα πει. Είναι και poker face μεταξύ άλλων και δεν τον ψυχολογείς εύκολα, αλλά δεν θα νιώσει σίγουρα περήφανος, ούτε θα χαρεί με αυτό που έκανε. Το αντίθετο. Θα τα βάλει με τον εαυτό του μέχρι ένα σημείο, αλλά μέσα του θα ξέρει ότι έκανε το σωστό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τους τρεις, ίσως τα καλύτερα ψέματα να τα λέει ο Σκορπιός. Αλλά και πάλι, όπως και οι άλλοι δύο για τους οποίους σου μιλήσαμε λίγο πιο πάνω, θα τα πει επειδή υπάρχει σοβαρός λόγος ή επειδή απλά δεν γίνεται αλλιώς. Δεν είναι σε καμία περίπτωση υπέρ του ψέματος ο Σκορπιός. Είναι όμως υπέρ του ελέγχου και της αποτελεσματικότητας, αλλά και της προστασίας όσων αγαπά και νοιάζεται.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved