Οι άντρες του ζωδιακού που ψάχνουν γυναίκα σαν τη μάνα τους

Θέλουν να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και προσόντα με εκείνη

Άννα Ζαμάνη
Οι άντρες του ζωδιακού που ψάχνουν γυναίκα σαν τη μάνα τους

Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι άντρες του ζωδιακού ελκύονται από γυναίκες που τους θυμίζουν τη μαμά τους. Δηλαδή τον τρόπο που εκείνη μαγειρεύει, που καθαρίζει το σπίτι, που τους φροντίζει και γενικότερα το πώς διαχειρίζεται το σπίτι της και την οικογένειά της. Τα προσόντα αυτά θέλουν να τα βρουν και στη μελλοντική τους σύζυγο γιατί έτσι μεγάλωσαν, έτσι συνήθισαν και έτσι έχουν στο μυαλό τους την ιδανική γυναίκα για σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προφανώς και δεν εκπλήσσεσαι που τον βλέπεις πρώτο πρώτο στην σχετική μας λίστα. Και η αλήθεια είναι ότι κερδίζει τους άλλους δύο και με διαφορά. Ο Καρκίνος είναι ο άντρας που από μικρή ηλικία θεοποιεί την μητέρα του. Την έχει ψηλά, την λατρεύει, είναι δεμένος μαζί της και θεωρεί πως εκείνη είναι το σωστό πρότυπο γυναίκας, νοικοκυράς και συζύγου. Οπότε όταν θα φτάσει η στιγμή για να διαλέξει σύζυγο, θα ψάξει να βρει μια που να μοιάζει στη μητέρα του και να έχει τα δικά της στοιχεία και ικανότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο άντρας Ιχθύς είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και αρκετά δεμένος και αυτός με την μητέρα του. Όπως ο Καρκίνος, έτσι και εκείνος, θα ψάξει να βρει μια γυναίκα η οποία να διαχειρίζεται το σπίτι όπως η μητέρα του. Δηλαδή να είναι εξίσου καλή νοικοκυρά και να φροντίζει για όλες του τις ανάγκες όπως η μητέρα του. Είτε αυτές είναι πρακτικές καθημερινές ανάγκες, είτε συναισθηματικές. Μόνο όταν βρει γυναίκα με αυτά τα χαρακτηριστικά θα αποφασίσει να την παντρευτεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο άντρας Ταύρος είναι ένα άτομο άκρως συντηρητικό και όπως και ο Καρκίνος αγαπά πολύ την οικογένεια και το σπίτι του. Έχει αδυναμία μεγάλη στη μητέρα του και την έχει στο μυαλό του ως το ιδανικό πρότυπο για το πώς θα πρέπει να είναι η γυναίκα που θα επιλέξει να παντρευτεί και να την βάλει στο πλευρό του, αλλά και να ανοίξει μαζί της σπίτι. Δεν μπορεί να σκεφτεί ούτε κατά διάνοια ότι θα κάνει οικογένεια με μια γυναίκα η οποία δεν θα πληροί τις προδιαγραφές που έχει εκείνος στο μυαλό του.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved