Τα ζώδια που μπορούν να επηρεάσουν πολύ την ενέργεια των ανθρώπων γύρω τους

Χτες μιλήσαμε για τα ζώδια που περισσότερο από τα υπόλοιπα, επηρεάζονται εκείνα τα ίδια, από τις ενέργειες των ατόμων γύρω τους (και του περιβάλλοντος τους, γενικότερα).

Αν έχεις Ήλιο σε ένα από τα χτεσινά και ωροσκόπο ή Σελήνη σε ένα από τα σημερινά, ή κάποιον τέτοιον συνδυασμό τέλος πάντων, έλα να σου πω τι σημαίνει αυτό για εσένα: επηρεάζεσαι όταν είσαι στα κάτω σου, ή όταν προσπαθείς να πάρεις μια σημαντική απόφαση. Χρωματίζεσαι από την στάση που έχει το άλλο άτομο απέναντί σου και δρας ακόμα κι ενάντια στην φύση σου. Π.χ. επηρεάζεσαι από την ορμή του ατόμου δίπλα σου και πας να φανείς κι εσύ τολμηρός, αλλά κόντρα στην φύση σου.

Πάμε να δούμε τα 4 ζώδια που έχουν πολύ δυνατή αύρα και πολλές φορές, χωρίς να το κάνουν καν συνειδητά, επηρεάζουν τους ανθρώπους γύρω τους.

Αιγόκερως

Ένα από τα ζώδια που δεν έχει «φωνακλάδικη» ενέργεια, όμως καταφέρνει να οριοθετεί τόσο ασφυκτικά τα πράγματα γύρω του και να θέτει με την συμπεριφορά και το παράδειγμά του, το αποδεκτό επίπεδο και τρόπο συμπεριφοράς, που πολλές φορές, οι γύρω του, ασφυκτιούν. Ο Αιγόκερως «ορίζει» τα πράγματα, τους άλλους και το τι δέχεται ως σωστό ή λάθος. Αν ξεφύγεις από την γραμμή του, σε απορρίπτει με τρόπο που σε κάνει να νιώθεις τόσο άκυρος και τόσο λάθος, που συρρικνώνεται το «είναι» σου.

Κριός

Φωτιά κανονική, το Κριάρι, επικυριαρχεί των πάντων όλων! Δεν δέχεται αντιρρήσεις, ισοπεδώνει τα πάντα όλα και τους ανθρώπους, ακόμα και αυτούς που θέλει να προστατέψει. Μην το ψάχνεις, δεν είναι κακός άνθρωπος, είναι απλώς, μια ψυχή με πολλή δύναμη, που άθελα της, λειτουργεί ισοπεδωτικά! Για να μην επηρεαστείς από την φόρα και την ορμητική ενέργεια του Κριού, πρέπει να έχεις πολύ γερό πυρήνα και να αντέχεις την πίεση! Διαφορετικά…

Λέων

Κάτι σαν τον Κριό, ο Λέοντας, έχει μια ενέργεια που καπακώνει όλες τις υπόλοιπες γύρω του και θέτει τα στάνταρ σύμφωνα με τα οποία θα συμπεριφέρονται όλοι. Μπορεί να μην το καταλαβαίνει ο ίδιος ότι το κάνει, αλλά αν έχεις παρατηρήσει, τα Λιοντάρια, έχουν μια πιεστική ενέργεια, μια ενέργεια που «φωνάζει» και οι υπόλοιπες φωνές σιωπαίνουν. Παρόλα αυτά, έχει ένα καλό: αν του μιλήσεις ευθέως, θα σε σεβαστεί. Δεν θα σε καταλάβει, απαραίτητα, αλλά θα σε σεβαστεί. Και πάλι όμως θα συνεχίσει να κάνει ότι κάνει, γιατί είναι καθαρή μορφή ενέργειας.

Υδροχόος

Μπορεί να μην του το έχεις, αλλά ο Υδροχόος έχει έναν πολύ συγκεκριμένο ρυθμό και μια πολύ ανάλαφρα βαριά αύρα. Σε μπέρδεψα, έτσι; Ο Υδροχόος, έχει τόσο δυνατά φορμαρισμένο τρόπο σκέψης και δράσης (δηλαδή, κάνω ότι θέλω, όσο παράξενο κι αν είναι και στα παπάκια μου όλα), που αναγκάζει κάποια στιγμή τους γύρω του, να παραδεχτούν ότι δεν μπορούν να τον κάνουν ζάφτι. Ως εκ τούτου, θέτει εκείνος τον ρυθμό που θα χορεύουν όλοι. Σου έβγαλε νόημα τώρα;

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved