Βάλε ένα δάχτυλο κάτω για κάθε χαρακτηριστικό Ζυγού που έχεις!

Βάλε ένα δάχτυλο κάτω, αν σκέφτεσαι, αισθάνεσαι ή μιλάς, πράττεις έτσι, ως γνήσιο Ζυγόπουλο!

Βάλε ένα δάχτυλο κάτω αν:

  • Κοιτάς με απορία μερικούς ανθρώπους, όχι γιατί είναι ηλίθιοι (αυτό συμβαίνει σε όλους μας), αλλά επειδή τους κοιτάς κι απορείς «αυτός ο λακαμάς, έχει φίλους; Λακαμάδες ή τίποτα νορμάλ; Γιατί είναι εντελώς κομπλέξας και κακός»
  • Έχεις σηκωθεί κι έχεις φύγει περισσότερες φορές από όσες θα ήθελες, από ανθρώπους και καταστάσεις, για να μην ανοίξεις το στόμα σου και τα κάνεις όλα γυαλί. Φεύγεις. Δεν επιστρέφεις. Καλύτερα μόνος σου.
  • Κακοποιείς τον εαυτό σου με τα ερωτήματα που του θέτεις και δεν τολμάς να τα μοιραστείς με ψυχή…
  • Λειτουργείς με άξονα το συμφέρον σου, αλλά δεν σημαίνει ότι πατάς στο λαιμό τους άλλους, ούτε ότι τους αδικείς. Για αυτό και θέλεις να μοιράσεις δωρεάν χαστούκια σε μερικούς – μερικούς, που νομίζουν ότι είναι μόνοι τους, εκείνοι και το συμφέρον τους, σε ολόκληρο τον πλανήτη. Μα, έλεος!
  • Θέλεις πολύ να παραδεχτείς ότι δεν είσαι γκρινιάρης και δεν σε παίρνει από κάτω, αλλά ας το παραδεχτούμε: σε παίρνει από κάτω και σε πιάνει και μια γκρίνια, αλλά χρειάζεται ΕΝΑ σωστό άτομο και ΜΙΑ σωστή κουβέντα κι ισιώνεις αμέσως, γιατί δεν αγαπάς τον εαυτό σου όταν είναι μίζερος
  • Ξέρεις πότε μια σχέση που κάνεις θα πετύχει ή όχι, αλλά την κάνεις ακόμα κι αν κάτι σου λέει ότι δεν θα πετύχει, όχι για να περάσεις την ώρα σου, αλλά γιατί έχεις αυτή την ριμάδα την πεποίθηση ότι θα φτιάξουν τα πράγματα όταν η σχέση πάρει τον δρόμο της (αλλά καταλήγεις εσύ, να πάρεις τα βουνά!)
  • Χαραμίζεις πολύ χρόνο παρέα με ιδέες που σε χαλάνε, αλλά τις διώχνεις όταν βρεις κάπου λίγη χαρά, έστω και μια χαραμάδα. Υπερθεματίζω, λέγοντας ότι σιχαίνεσαι την μιζέρια
  • Βρίσκεις λόγους να αγαπάς, εφευρίσκεις λόγους για να αγαπάς. Σχεδόν σε ενοχλεί να νιώθεις οτιδήποτε άλλο, από ηρεμία και αρμονική αγάπη, ή έστω, μια θετική ομοιόσταση!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved