Πώς αγαπάει ένας Ζυγός;

Με όμορφο τρόπο και χωρίς δράματα!

Αυτή θα είναι πιο σύντομη απάντηση που θα μπορούσα να σου δώσω. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι απλά: Ο Ζυγός δεν είναι ένα ρηχό ζώδιο. Απεναντίας έχει ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο σκέψης και δράσης. Πάμε να δούμε.

Ο Ζυγός όταν αγαπήσει, αγαπάει με τρόπο γλυκό και σταθερό, γιατί δεν θέλει να χάσει το καλό που βρήκε. Για να φτάσει όμως σε αυτό το σημείο, θα σου βάλει διάφορα τεστ. Δεν θα σε τεστάρει με τον τρόπο που τεστάρει ένας Σκόρπιος, δηλαδή βασανιστικά αργά, που προσπαθεί να πιάσει τα λάθη για να σε απορρίψει. Απεναντίας ο Ζυγός ,προσπαθεί να βρει λόγους για να σε αγαπήσει. Κυριολεκτώ. Προσπαθεί να βρει λόγους για να σε αγαπήσει.

Γι’ αυτό το λόγο, δημιουργεί καταστάσεις στις οποίες θέλει να δει πως θα αντιδράσεις. Το πως θα αντιδράσεις είναι σημαντικό για τον Ζυγό γιατί φανερώνει τον τρόπο που σκέφτεσαι, τον τρόπο που αισθάνεσαι για τα πράγματα και τον τρόπο φυσικά που φέρεσαι. Δεν αντέχει τους ανθρώπους που είναι κακόβουλοι ή τους ανθρώπους οι οποίοι αντιδρούν υπερβολικά, ή είναι κακόβουλοι. Ο Ζυγός στη ζωή του, θέλει ηρεμία, ομορφιά, πρόσφορο έδαφος για να ευτυχήσει και να κάνει και το έτερο ήμισυ, ευτυχισμένο.

Προσπαθεί να μην αδικήσει το άλλο άτομο όταν στην αρχή το ψαχουλεύει, το μαθαίνει, θέλει να δει αν του κάνει. Γι’ αυτό το λόγο, δείχνει υπομονή και πολλές φορές μπορεί να συγχωρεί συμπεριφορές και λόγια που δεν του αρέσουν. Όμως να θυμάσαι ότι κρατάει σκορ. Ακόμα και αν δεν το δείχνει, το κρύβει πίσω από ένα χαμόγελο. Παρόλα αυτά τα μάτια του είναι ορθάνοιχτα και το μυαλό του δουλεύει ασταμάτητα. Έτσι καταλήγει κάποια στιγμή να ξέρει πως αισθάνεται για έναν άνθρωπο. Αν αποφασίσει ότι μπορεί να είναι δίπλα στο άτομο αυτό, οδηγός θα είναι αποσιωπημένος εκεί.

Αφού λοιπόν ο Ζυγός καταλήξει σε έναν άνθρωπο, τότε θα προσπαθήσει να φτιάξει ένα όμορφο περιβάλλον για ζουν και οι δυο ευτυχισμένοι. Θα κάνει ό,τι μπορεί και ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να μείνει αυτό το περιβάλλον άθικτο, και σταθερά καλό. Αν όμως δει ότι η συμπεριφορά του άλλου ανθρώπου δημιουργεί προβλήματα και κουνάει την βάρκα παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε, ο Ζυγός ταράσσεται.

Όταν συμβεί κάτι τέτοιο, στεναχωριέται πολύ και προσπαθεί να δώσει παραπάνω από μια-δυο ευκαιρίες για να διορθωθούν τα πράγματα. Αν όμως δει ότι το άλλο άτομο δεν μπορεί να συμπλεύσει με τη λογική του, ο Ζυγός με πολύ βαριά καρδιά και πολύ πόνο, προχωράει μόνος του. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν το θέλει, όμως θα το κάνει γιατί δεν μπορεί να βιώνει τον εαυτό του διαφορετικά.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved