Τα ζώδια που ξέρουν πώς να επωφεληθούν στο έπακρο από τα κουτσομπολιά στο γραφείο

Είναι το μεγάλο τους όπλο

Τα ζώδια αυτά κινούν τα νήματα και τους έχουν όλους στο χέρι. Έχουν άσους στο μανίκι τους. Χρησιμοποιούν όσα ξέρουν υπέρ τους. Μπορούν και να εκβιάσουν καταστάσεις κάποιες φορές. Κατευθύνουν και μανιπουλάρουν ανθρώπους προς όφελός τους. Τους βάζουν να κάνουν τη βρώμικη δουλειά κάποιες φορές. Να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Μάλιστα κάποιες φορές προκαλούν επίτηδες αναστάτωση για να φανούν αυτοί σωτήρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι μανούλα σε κάτι τέτοια παιχνίδια. Ξέρει τα πάντα και έχει ράμματα για τη γούνα πολλών. Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνει και μεγάλη προσπάθεια για να μάθει τα κουτσομπολιά, μιας και οι άλλοι πάνε και του τα λένε πολλές φορές χωρίς καν να ρωτήσει. Είναι ο τρόπος του προφανώς. Όπως και να έχει, ο μόνος κερδισμένος από το παιχνίδι του κουτσομπολιού είναι ο "βασιλιάς" του, αυτός που ξέρει να το παίζε καλύτερα. Ο Δίδυμος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μα είναι δυνατόν ο Σκορπιός να μην ξέρει τα πάντα; Τίποτα δεν του ξεφεύγει. Εκτός του ότι είναι ο ίδιος ένας τεράστιος κατάσκοπος, φροντίζει κιόλας να έχει κατασκόπους παντού. Να έχει δικούς του ανθρώπους που θα του λένε τα πάντα χαρτί και καλαμάρι. Ο Σκορπιός παίζει καλύτερα από τον καθέναν το παιχνίδι των κατασκόπων, ξέρει τα πάντα για όλους και για όλα και την κατάλληλη στιγμή, βγάζει τα "βέλη" από την φαρέτρα του.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολλοί είναι αυτοί που υποτιμούν τους Ιχθύς και στο τέλος την πατάνε πολύ άσχημα από εκείνους. Ο Ιχθύς όμως ξέρει πάρα πολύ καλά πώς να ελίσσεται. Έχει τον τρόπο του να μανιπουλάρει τους ανθρώπους και σχεδόν πάντα βρίσκει κάποιον άλλο για να του κάνει την "βρώμικη" δουλειά. Ο Ιχθύς μάλιστα δεν θα δίσταζε να δημιουργήσει μια αναστάτωση για να φανεί στο τέλος εκείνος ο σωτήρας και να του χρωστάνε όλοι χάρη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved