Τα ζώδια που αποκαλύπτουν πολλά για την ερωτική τους ζωή σε συνεργάτες τους

Λένε πολλά που δεν θα έπρεπε...

Ανοίγουν το στόμα τους και δεν έχουν μέτρο σε αυτά που λένε. Εκμυστηρεύονται πληροφορίες και γεγονότα που κανονικά θα έπρεπε να τα κρατούν για τον εαυτό τους και για τους κολλητούς τους. Δεν το καταλαβαίνουν, αλλά πολλές φορές όλο αυτό το oversharing τους κάνει κακό στην επαγγελματική τους ζωή. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος μόνο αφελής δεν είναι. Μην το παρεξηγήσετε. Ο μόνος λόγος για τον οποίο μιλά με συναδέλφους του και λέει παραπάνω πράγματα για την ερωτική του ζωή από ότι θα έπρεπε, είναι επειδή γενικά στην ζωή του είναι χαλαρός και το θεωρεί ως κάτι ασήμαντο και άκακο. Δεν είναι μυστικοπαθής και δεν τον νοιάζει να πει και κάτι παραπάνω γιατί ξέρει ότι δεν έχει κάνει κάτι κακό για να ντρέπεται. Το αντίθετο...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εξίσου χαλαρός με τον Δίδυμο, είναι και ο Τοξότης. Όπως ο ίδιος ανοίγεται και λέει διάφορα για την ερωτική του ζωή, με την ίδια άνεση μπορεί να ρωτήσει και τους συναδέλφους του για την δική τους σεξουαλική ζωή. Δεν πιστεύει ότι κάνει κάτι κακό. Κουβέντα κάνει και μάλιστα χαλαρή... Δεν πηγαίνει το μυαλό του στο κακό ή στο ότι μπορεί να εκτίθεται. Γιατί όπως και ο Δίδυμος όλα αυτά τα θεωρεί φυσιολογικά και ξέρει ότι δεν έχει κάνει κάτι κακό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τρίτος στην σχετική μας λίστα και ίσως ο πιο χαλαρός από όλους, είναι ο Υδροχόος. Πρόκειται για ένα άτομο που δεν έχει κολλήματα και γενικά δεν είναι καθόλου μυστικοπαθής. Ο Υδροχόος όταν κάνει μια συζήτηση, μπορεί άνετα να αναφερθεί σε στοιχεία της προσωπικής του ζωής και να μην τον νοιάζει καν γιατί στο μυαλό του έχει ότι απλά κάνει μια... κουβέντα και τίποτα περισσότερο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved