Μην περιμένεις εκπλήξεις από αυτά τα ζώδια. Πιο πιθανό είναι να ξεχάσουν τα γενέθλιά σου

Ή απλά μπορεί και να αδιαφορήσουν και να σου συμπεριφερθούν σαν να είναι μια μέρα όπως όλες οι άλλες

Άννα Ζαμάνη
Μην περιμένεις εκπλήξεις από αυτά τα ζώδια. Πιο πιθανό είναι να ξεχάσουν τα γενέθλιά σου

Δεν είναι τα άτομα που θα διοργανώσουν πάρτι γενεθλίων, που θα καθίσουν να σκεφτούν και την παραμικρή λεπτομέρεια για το πώς θα κάνουν τη μέρα σου καλύτερη και ξεχωριστή. Το αντίθετο... Κινδυνεύεις να σε ξεχάσουν εντελώς και να μείνεις με την πίκρα ότι δεν σε θυμήθηκαν. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος κοντεύει να ξεχάσει τα δικά του γενέθλια, τα δικά σου πιστεύεις θα θυμηθεί; Αν περιμένεις από Δίδυμο να οργανώσει πάρτι έκπληξη κτλ θα περιμένεις... αιώνια. Δεν τα πάει καθόλου καλά με την οργάνωση, είναι της τελευταίας στιγμής και πραγματικά δεν το κάνει επίτηδες... Άθελά του θα σε πληγώσει επειδή θα σε έχει ξεχάσει, γιατί το μυαλό του σκέφτεται εκατό πράγματα ταυτόχρονα και αφήνει το ένα πράγμα και πιάνει το άλλο, με αποτέλεσμα να "χάνεται".

ΙΧΘΥΕΣ

Ενώ ο Ιχθύς δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσει τα δικά του γενέθλια και να μην κάνει κιόλας και σαματά για εκείνα, να ξέρεις ότι κατά πάσα πιθανότητα θα ξεχάσει τα δικά σου. Κι αυτό γιατί το μυαλό του είναι ένα χάος και γιατί πραγματικά είναι στον κόσμο του. Ο Ιχθύς περπατά και ονειρεύεται. Το μυαλό του παίζει σενάρια όχι μόνο στον ύπνο, αλλά και στον ξύπνιο του. Μην περιμένεις να σε θυμηθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τρίτος και τελευταίος στην σχετική μας λίστα, ο Υδροχόος. Μιλάμε για ένα ζώδιο που επίσης γενικά είναι στον δικό του κόσμο και είναι ικανός να ξεχάσει μέχρι και τα δικά του γενέθλια γιατί δεν τους δίνει και τόση βάση. Το μυαλό του είναι απασχολημένο συνέχεια με άλλα πράγματα και δεν θα κάτσει να σκεφτεί ποιος/α έχει γενέθλια, αλλά ούτε και να αφιερώσει χρόνο για πάρτι έκπληξη. Το θεωρεί λίγο πασέ και πιστεύει ότι έχεις μεγαλώσει αρκετά για να περιμένεις κάτι τέτοιο στα γενέθλιά σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved