Τα ζώδια που έχουν μεγάλη δυσκολία στο να εκφράσουν τα συναισθήματά τους

Δεν μπορούν να μοιραστούν όσα νιώθουν.

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που έχουν μεγάλη δυσκολία στο να εκφράσουν τα συναισθήματά τους

Τις περισσότερες φορές καταπνίγουν τα συναισθήματά τους, δεν ανοίγονται και δεν μιλούν για εκείνα. Τους είναι πιο εύκολο να τα διαχειρίζονται έτσι. Είναι άτομα τα οποία κλείνονται περισσότερο στον εαυτό τους και παρότι νιώθουν πολλά, δεν μπορούν να βρουν τα κατάλληλα λόγια για να τα εκφράσουν. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος γενικά δεν τα πάει καλά με τα συναισθήματα. Δεν μπορεί ούτε ο ίδιος να καταλάβει τι ακριβώς νιώθει. Πώς περιμένεις λοιπόν να έρθει και να σου ανοιχτεί και να σου πει τι σκέφτεται και τι αισθάνεται. Τα συναισθήματα για τον Υδροχόο είναι ένας άγνωστος κόσμος και αχαρτογράφητα νερά. Προσπαθεί να εκφραστεί με τον δικό του τρόπο και η αλήθεια είναι πως λίγοι είναι αυτοί που μπορούν πραγματικά να τον καταλάβουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλοί είναι αυτοί που νομίζουν ότι η Παρθένος δεν έχει συναισθήματα ή ότι δεν... νιώθει. Κάνουν όμως μεγάλο λάθος. Και νιώθει και έχει συναισθήματα. Απλώς δεν ξέρει πώς να τα εκφράσει σωστά, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να είναι παρεξηγημένη. Και επειδή την έχει πατήσει με τις παρεξηγήσεις, επιλέγει συχνά να κρατά όσα νιώθει για τον εαυτό της και να μην ανοίγεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως έχει την φήμη του ψυχρού και άνιωθου. Δεν είναι όμως καθόλου έτσι τα πράγματα. Νιώθει και παρανιώθει. Απλώς δεν επιτρέπει στον εαυτό του να δείξει ή να πει όσα αισθάνεται. Τα κρατά για τον εαυτό του και τα αντιμετωπίζει όλα μόνος του. Δεν ανοίγεται και δεν μιλάει με αποτέλεσμα οι άλλοι να τον παρεξηγούν και να τον θεωρούν "πέτρα".

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved