Τα ζώδια που έχουν ανάγκη να απομονώνονται

Χρειάζονται χρόνο για τον εαυτό τους

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που έχουν ανάγκη να απομονώνονται

Τα άτομα αυτά έχουν την μεγάλη ανάγκη να μένουν για λίγο μόνα. Να ηρεμούν και να γεμίζουν ξανά με ενέργεια. Θέλουν τον χρόνο τους και την μοναξιά τους για να μπορέσουν να αποκτήσουν και πάλι ψυχική ηρεμία και ισορροπία. Θέλουν αυτό που λέμε "me time".

ΙΧΘΥΕΣ

Πρώτος και καλύτερος, ο Ιχθύς και όχι άδικα. Είναι ένα άτομο το οποίο καλώς ή κακώς "ρουφάει" την ενέργεια από το περιβάλλον του. Και συνήθως αυτή η ενέργεια είναι κακή, με αποτέλεσμα ο ίδιος να νιώθει εξουθενωμένος και αδύναμος. Σαν να μην έχει καθόλου δυνάμεις. Οπότε έχει μεγάλη ανάγκη να απομακρυνθεί από όλους και από όλα, να απομονωθεί, να ηρεμήσει και να ξαναφορτίσει τις μπαταρίες του, πριν βγει και πάλι στην κοινωνία και ξεκινήσει να συναναστρέφεται με κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επόμενο ζώδιο, ο Σκορπιός. Όπως και ο Ιχθύς, έτσι και εκείνος, είναι αρκετά επιρρεπής στο να πέφτει θύμα ενεργειακών βαμπίρ. Γενικά ο Σκορπιός έχει μεγάλη ανάγκη να είναι μόνος αρκετές ώρες της ημέρας. Να απομονώνεται, να βυθίζεται στις σκέψεις του και να κάνει όσα θέλει. Μην ξεχνάς ότι γενικά είναι και μυστικοπαθής και δεν θέλει κανείς να ξέρει τις κινήσεις του. Όπως και να έχει, ο Σκορπιός το "me time" το έχει τεράστια ανάγκη και το κάνει πράξη.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved