Αν δεν σε εγκρίνουν οι φίλοι τους, δεν έχεις καμία τύχη με αυτά τα ζώδια

Δίνουν μεγάλη σημασία στη γνώμη των κολλητών τους

Βασίζονται πολύ πάνω σε αυτή. Τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, εμπιστεύονται πάρα πολύ τους φίλους και τις φίλες τους και αν τους πουν κάτι κακό για σένα, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα σε παρατήσουν. Θα σε αφήσουν μπουκάλα, στο άσσο... Και να ξέρεις ότι δεν θα αλλάξουν άποψη όσο κι αν προσπαθείς εσύ να τα πείσεις για το αντίθετο, γι' αυτό προσπάθησε πρώτα και πάνω από όλα να ενθουσιάσεις τους/τις κολλητούς/ες τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δίνει τεράστια σημασία στη γνώμη των φίλων του. Είτε μιλάμε για άντρα Δίδυμο, είτε για γυναίκα, το ζώδιο αυτό βάζει στη ζωή του πρώτα και πάνω από όλα τις παρέες του και μετά τις ερωτικές του σχέσεις. Αν λοιπόν για κάποιο λόγο εσύ δεν μπορέσεις να ενταχθείς στην παρέα ή δεν σε συμπαθήσουν ή σε κακολογήσουν, τότε τα πράγματα είναι άσχημα για σένα, γιατί το Διδυμάκι σου θα την κάνει για άλλες... παραλίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλα όσα είπαμε για τον Δίδυμο, ισχύουν και για τον Τοξότη. Θέλει πρώτα και πάνω από όλα το ταίρι του να τα πηγαίνει καλά με τους/τις φίλους/ες του. Αν αυτό δεν συμβαίνει, αν η παρέα του έχει πρόβλημα με το νέο του αμόρε, τότε να ξέρεις ότι ο Τοξότης θα πάρει ξεκάθαρα την θέση των κολλητών του και θα ψάξει να βρει κάποιον/α άλλο/η που να μπορεί να ενσωματωθεί στην παρέα του με άνεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως ο Υδροχόος να είναι αυτός που επηρεάζεται από τους φίλους του περισσότερο και από τον Δίδυμο και από τον Τοξότη. Βασίζεται στην γνώμη τους, τη μετράει και έχει πολύ ψηλά τον θεσμό της φιλίας. Ό,τι που οι κολλητοί του είναι νόμος πολλές φορές και αν η άποψή τους για σένα δεν είναι και η καλύτερη, τότε να ξέρεις ότι τα πράγματα είναι άσχημα για σένα. Θα πάρεις πόδι άμεσα...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved