Αν πατήσεις στο αδύναμο σημείο αυτών των ζωδίων, θα σε κάνουν να το μετανιώσεις

Δεν θα διστάσουν να σου «επιτεθούν» και να σε βάλουν στη θέση σου

Άννα Ζαμάνη
Αν πατήσεις στο αδύναμο σημείο αυτών των ζωδίων, θα σε κάνουν να το μετανιώσεις

Και η καλοσύνη τους έχει ένα όριο. Δεν είναι τα άτομα εκείνα που θα τσακωθούν με το παραμικρό ή που γενικότερα ψάχνονται για καβγάδες. Το αντίθετο. Δείχνουν αρκετή υπομονή και δεν μιλάνε. Αλλά να ξέρεις ότι όλα έχουν τα όριά τους και αν υπερβείς τα δικά τους, θα σε κάνουν να το μετανιώσεις. Πάμε να δούμε σε ποια ζώδια αναφερόμαστε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος γενικά είναι ένας άνθρωπος ήπιος, ήρεμος και διακριτικός. Δεν προκαλεί και αφήνει αρκετά πράγματα να περάσουν. Ωστόσο το αδύναμο σημείο του είναι η καλοσύνη του και το συναίσθημά του. Αν τολμήσεις και πατήσεις πάνω σε αυτά τα δύο και τον πειράξεις, τότε ψάξε τρύπα να κρυφτείς. Γιατί αν του γυρίσει το μάτι δεν έχεις ιδέα τι είναι ικανός να κάνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσα είπαμε για τον Καρκίνο, ισχύουν και για τον Ιχθύ. Παραείναι καλός και βολικός και πολύ συναισθηματικός. Ωστόσο αν καταλάβει ότι εσύ εκμεταλλεύεσαι την δική του παθητική στάση και πας να πατήσεις πάνω στην ευαίσθητη ψυχολογία του, τότε να ξέρεις ότι θολώνει και αντιδρά πολύ άσχημα. Και μπορεί εύκολα να χάσει τη μπάλα και να ξεφύγει στις αντιδράσεις του. Τότε είναι που θα τον δεις από ψάρι να μεταμορφώνεται σε καρχαρία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι γενικά αρκετά αφελής ώρες ώρες. Δεν δίνει και πολλή σημασία, κάνει υπομονή και δεν μιλάει. Εύκολα ξεγελιέται λόγω των δικών του καλών προθέσεων. Ωστόσο όπως καταλαβαίνεις, μόνο θύμα δεν είναι και φυσικά η υπομονή του και η ανοχή του έχουν ένα όριο. Αν το ξεπεράσεις θα βάλει τα κέρατα μπροστά και θα σε κυνηγάει μέχρι την επόμενη ζωή.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved