Τα ζώδια που προστατεύουν με νύχια και με δόντια την οικογενειακή περιουσία

Δεν θέλουν με τίποτα να πουλήσουν το παραμικρό

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που προστατεύουν με νύχια και με δόντια την οικογενειακή περιουσία
Female hands with model of house on a white background. Concept of buying and insuring real estate. Bigstock

Γι’ αυτό λέγεται οικογενειακή περιουσία, θα σου πουν. Επειδή ανήκει στην οικογένεια. Κληροδοτήθηκε από γενιά σε γενιά και δεν πρέπει με τίποτα να αλλάξει χέρια. Τι και αν ο κόσμος προχωρά, οι συνθήκες αλλάζουν, το ίδιο και οι ανάγκες; Τα ζώδια αυτά δεν κάνουν πίσω με τίποτα, δεν αλλάζουν πεποιθήσεις και δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούν να πουληθεί το παραμικρό.

Όσο κι αν τα παιδιά τους, τους ζητάνε να γίνει κάτι τέτοιο γιατί έχουν άλλες ανάγκες που πρέπει να εξυπηρετήσουν ή μπορεί να έχουν αλλάξει τόπο ή και χώρα διαμονής, τα ζώδια αυτά είναι αγύριστα κεφάλια και απαντούν με στόμφο «πάνω από το πτώμα μου».

Μπορεί τα παιδιά τους να θέλουν να κάνουν μια επένδυση, να ανοίξουν μια επιχείρηση, να σπουδάσουν τα δικά τους παιδιά κτλ και να θέλουν να ρευστοποιήσουν την ακίνητη περιουσία για να κάνουν τους άμεσους στόχους τους πραγματικότητα. Όσο όμως αυτά τα δύο ζώδια είναι εν ζωή, δεν θα δώσουν ποτέ την συγκατάθεσή τους σε κάτι τέτοιο.

Μάχες επί μαχών μπορεί να δίνονται μέσα στο σπίτι, ακόμα και απειλές να εκτοξεύονται, ωστόσο τίποτα δεν είναι ικανό να αλλάξει την γνώμη του Ταύρου και του Καρκίνου. Ναι, πολύ καλά διάβασες. Αυτά είναι τα δύο ζώδια που δεν δέχονται με τίποτα να δουν την περιουσία τους να πωλείται. Ο μεν Ταύρος γιατί δεν θέλει να χάσει την ασφάλειά του και γιατί είναι δεμένος με τα κεκτημένα του και ο δε Καρκίνος επειδή το θεωρεί προσβολή προς τους προγόνους του και τον ίδιο του τον εαυτό να δει κάτι οικογενειακό να περνά σε ξένα χέρια. Καλύτερα να του πάρεις την ψυχή, παρά να παραχωρήσει έστω και ένα εκατοστό γης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved