Όλα όσα ψάχνει σε έναν άντρα και σε μια σχέση η γυναίκα Καρκίνος

Υπάρχουν κάποια πράγματα που η γυναίκα Καρκίνος είτε τα θέλει και τα ψάχνει σε έναν άντρα, είτε τα αποφεύγει, την χαλάνε και δεν υπάρχει περίπτωση να τα δεχτεί σε μια σχέση, φλερτ ή προσέγγιση.

Όσες είστε γυναίκες Καρκίνοι, όσες έχετε ωροσκόπο Καρκίνο, Σελήνη ή Αφροδίτη, σπεύστε να διαβάσετε και συμπληρώστε ελεύθερα και άλλα σημεία!

  • Η γυναίκα Καρκίνος μοιάζει εύκολη στο να την πλησιάσεις, αλλά δύσκολα την πείθεις να μείνει. Το να περάσει όμορφα και να σκοτώσει το χρόνο της, θα το κάνει με έναν άντρα που της φέρεται καλά. Αλλά για να αποφασίσει να μείνει, χρειάζεται έναν άντρα που να την ΠΕΙΣΕΙ ότι αξίζει να ασχοληθεί σοβαρά μαζί του. Τι πρέπει να κάνεις; Να δείξεις επιμονή στην κατάκτησή σου και να της δώσεις λόγους για να επενδύσει πάνω σου.
  • Μισεί τους άντρες που τα ξέρουν όλα και δεν ΚΑΝΟΥΝ τίποτα. Βράσε τα λόγια, να τα πιεί, αλλά δεν θα σπαταλήσει ούτε λεπτό από το χρόνο της με εσένα, αν δεν δει και πράξεις, υπαρκτή βοήθεια, λόγια να μετουσιώνονται σε ενέργεια. Όλα τα υπόλοιπα, τα έχει… γραμμένα.
  • Δεν μένει ευχαριστημένη με τα λίγα, αλλά είναι αρκετά πονηρή ώστε να μην σε «βουλιάξει/πνίξει» με τις απαιτήσεις της. Είναι απαιτητική, αλλά όχι με τρόπο επεξηγηματικό ή δεικτικό. Αν δεν της δώσεις όμως όσα ζητάει (με τον απλό, λιτό και ήρεμο τρόπο της), θα μείνει αιώνια γκόμενος, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης σου.
  • Φροντίζει τα πάντα, αλλά θέλει ΚΑΙ αναγνώριση για αυτό ΚΑΙ να της ανταποδίδεις την φροντίδα (έστω ένα μικρό κλάσμα, βρε αδελφέ!), ΧΩΡΙΣ να πρέπει να στο ζητήσει. Αν φτάσει σε σημείο να στο ζητήσει (ξανά και ξανά), σε βλέπω κι εσένα αιώνιο γκομενάκι, αλλά ουχί, σύντροφο!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved